Dr. Eugen Florin Mihaila

Dr. Eugen Florin Mihaila

Medic Specialist, Chirurgie generala

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

4747 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Sos. Bucuresti-Ploiesti 42-44, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Eugen Florin Mihaila

Dr. Eugen Florin Mihaila este Medic Specialist, Chirurgie generala in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Sos. Bucuresti-Ploiesti 42-44, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 340 lei (programare)
Control chirurgie generala(dupa consult) 230 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori. 

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Medicul Dr. Eugen Florin Mihaila este disponibil si in urmatoarele locatii:


Sanador Decebal
Adresa: B-dul Decebal 1, Sector 3

Sanador Buzesti
Adresa: Str. Buzesti 74, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Eugen Florin Mihaila

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Curteanu Ioana a acordat 5
★★★★★
09.08.2022
Consultatia a decurs excelent,domnul doctor ne-a oferit maxim de profesionalism si competenta,suntem foatre multumiti si placut impresionati de atitudinea si consultul dansului.Felicitari!

Dragne Victoria a acordat 5
★★★★★
12.10.2021

Mihailă Cristina a acordat 5
★★★★★
30.09.2020

Cecala Rodica a acordat 5
★★★★★
14.07.2020
Foarte multumită