Dr. Ligia Dobrescu

Dr. Ligia Dobrescu

Medic Specialist, Ginecologie

★★★★★
5.00(3 rating-uri)

29566 vizualizari

Centrul Medical Focus , BUCURESTI, B-dul. Ferdinand Nr. 141, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Ligia Dobrescu

Dr. Ligia Dobrescu este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul Centrul Medical Focus, BUCURESTI, B-dul. Ferdinand Nr. 141, Sector 2. Dna doctor Ligia Carmen Dobrescu este medic specialist primar obstretica ginecolocie cu o vechime in specialitate de peste 20 ani. A absolvit UMF Carol Davila Bucuresti in anul 1984 cu media 10. A urmat cursuri de specialitate pentru chirurgie laparoscopica si ecografie. Principalele activitati si responsabilitati sunt: o consultatii de specialitate obstretica –ginecologie o recoltare de probe biologice o screening –ul cancerului genitor –mamar o supraveghere sarcini- montorizarea gravidelor cu risc crescut o diagnostic si tratament cuplu infertile o Planificare familiala o manevre de mica chirurgie o diagnosticul si tratamentul menopauzei o luarea in evident si supraveherea pacientilor cu interventii chirurgicale in unitatile spitalicesti

Servicii disponibile

Informatii clinica: Centrul Medical Focus


Centrul Medical Focus este un prestator de servicii medicale care are o experienta de peste 10 ani in domeniul investigatiilor de laborator si peste 6 ani de servicii medicale de specialitate. Activitatea sa este orientata in patru directii principale: 
• Cabinete medicale de specialitate 
• Spitalizare de zi 
• Bloc operator 
• Laborator clinic. 

Cabinetele medicale de specialitate functioneaza in regim de policlinica, atat in relatie contractuala cu C.N.A.S. cat si in regim privat. Spitalizarea de zi se efectueaza in contract cu C.N.A.S. pentru urmatoarele specialitati: 
• Diabet zaharat si boli de nutritie 
• Oncologie medicala 
• Reumatologie 
• Endocrinologie 
• Boli interne 
• Cardiologie 
• Urologie 

Este, credem noi, foarte important pentru un pacient sa beneficieze intr-o singura zi, de cel putin patru tipuri de servicii: consult clinic, imagistica, precum si investigatii de laborator, consult interdisciplinar (cardiologie, oftalmologie si altele, dupa caz). In plus, compartimentul de oncologie medicala asigura si administrarea de citostatice sub supraveghere clinica si de laborator. Blocul operator dispune de dotari moderne, la nivelul tehnologic actual si este completat de un compartiment ATI. 

Prin statutul sau Centrul Medical Focus poate presta servicii chirurgicale in conditiile prevazute de legislatia in vigoare pentru spitalizarea de zi, ceea ce inseamna ca pacientul poate pleca in siguranta la domiciliu in aceeasi zi in care s-a efectuat interventia. Laboratorul clinic are deja o experienta bogata si este recunoscut in domeniu pentru seriozitatea sa si acuratetea serviciilor prestate.

Parerile pacientilor despre Dr. Ligia Dobrescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
25.05.2023

Denisa Tanase a acordat 5
★★★★★
12.01.2023

Ene Tanta a acordat 5
★★★★★
20.01.2022
Dna dr Donrescu este un medic extraordinar!!!


Alte servicii din specialitatea Ginecologie disponibile in acelasi judet: