Dr. Lucian Gheorghe Raducan

Dr. Lucian Gheorghe Raducan

Medic Primar, Gastroenterologie

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

9345 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Sos. Bucuresti-Ploiesti 42-44, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Lucian Gheorghe Raducan

Dr. Lucian Gheorghe Raducan este Medic Primar, Gastroenterologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Sos. Bucuresti-Ploiesti 42-44, Sector 1. Medicul Lucian Gheorghe Raducan este Medic Primar, Gastroenterologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Cu un design gandit special pentru confortul pacientilor, Clinica SANADOR Baneasa ofera un acces rapid la servicii medicale de top persoanelor din nordul Bucurestiului si din judetul Ilfov. 

In cadrul acestei clinici fiecare pacient poate beneficia de consultatii, ecografii, explorari functionale (EKG, spirometrie, audiometrie etc.), medicina muncii, vaccinari si recoltari de analize medicale de laborator. 

La fel ca in celelalte clinici SANADOR, in Clinica Baneasa, pacientii beneficiaza de consultanta si vaccinare in cazul in care urmeaza sa se deplaseze in zone cu risc medical. SANADOR este Centru International de Vaccinari, acreditat de Ministerul Sanatatii, si pune la dispozitie toate informatiile necesare pentru o calatorie sigura din punct de vedere medical.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Lucian Gheorghe Raducan este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Spital
Adresa: Str. Sevastopol 9, Sector 1

SANADOR Buzesti
Adresa: Str. Buzesti 74, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Lucian Gheorghe Raducan

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Claudiu Spiridon a acordat 5
★★★★★
24.03.2022

Anonim a acordat 5
★★★★★
04.11.2021
Excellent

Iulian Vasile Popa a acordat 5
★★★★★
17.05.2021
5 D-nul doctor Răducan este de un caracter deosebit, a răspuns tuturor solicitărilor și problemelor ridicate de noi .Felicitări.

Anonim a acordat 5
★★★★★
08.02.2021
Un doctor senzational! Cald, respectuos si profesionist!!!

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.01.2020