Dr. Marius Cirpaciu

Dr. Marius Cirpaciu

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
5.00(6 rating-uri)

6438 vizualizari

Platinum Medical , BUCURESTI, Str. Sfanta Vineri Nr. 29, parter, corp B, Sector 3 (vezi harta)

Despre Dr. Marius Cirpaciu

Dr. Marius Cirpaciu este Medic Primar, Cardiologie in cadrul Platinum Medical, BUCURESTI, Str. Sfanta Vineri Nr. 29, parter, corp B, Sector 3.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Platinum Medical


De Ce Platinum?
 
Echipă tânără: Suntem o echipă tânăra și entuziastă de medici și asistenți medicali. Dorim să ne impunem dovedind că asigurarea unor servicii medicale la nivel înalt este posibilă.

Locație premium: Aflați în centrul capitalei, te invităm să te bucuri de calitatea serviciilor noastre asigurată de o echipă de medici cu o experiență în profesie, de aparatură performantă din dotare, dar și de materialele din categoria premium.

Disponibilitate imediata:Echipa noastră de specialiști are disponibilitate imediată. Programează-te ușor și rapid! Alege specialitatea, serviciul medical dorit, selectează ziua, alege ora și programează-te chiar astăzi!

Parerile pacientilor despre Dr. Marius Cirpaciu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Predescu Georgeta a acordat 5
★★★★★
05.06.2024
Am avut o experiență extraordinară cu Dr. Marius Cîrpaciu, cardiologul la care am fost cu mama mea. De la prima consultație, a dat dovada de profesionalism, empatie, a ascultat cu atenție toate simptomele mamei mele, a explicat în detaliu, a fost răbdător, a răspuns întrebărilor. Mama mea s-a simțit în siguranță și încrezătoare, știind că este pe mâini bune. Recomand cu căldură acest medic cardiolog excelent! Multumim pentru grija și atenția acordată!

Marius ?tefan a acordat 5
★★★★★
15.05.2024

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.03.2024
Foarte bun medic nam cuvinte de multumire

Udrea Eugenia a acordat 5
★★★★★
21.02.2024

Adrian Dragomirescu a acordat 5
★★★★★
27.09.2023
Servicii foarte bune. Recomand profesionalismul d-lui doctor Carpaciu.

Ghinea Ramona a acordat 5
★★★★★
16.08.2023
Domnul doctor este un profesionist! Foarte bine!


Alte servicii din specialitatea Cardiologie disponibile in acelasi judet: