Dr. Melnic Olga

Dr. Melnic Olga

Medic Primar, Dermatologie

★★★★★

5176 vizualizari

Cronos Med , BUCURESTI, Str. Aron Cotrus Nr. 57, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Melnic Olga

Dr. Melnic Olga este Medic Primar, Dermatologie in cadrul Cronos Med, BUCURESTI, Str. Aron Cotrus Nr. 57, Sector 1. Medicul Melnic Olga este Medic Primar, Dermatologie in cadrul Cronos Med

Servicii disponibile
Consultatie dermatologie 250 lei (programare)
Control dermatologie(dupa consult) 150 lei (programare)
Dermatoscopie (pe leziune) 70 lei (programare)

Informatii clinica: Cronos Med


Dr. Constantin Stan, fondatorul grupului Cronos Med, a visat timp de 30 de ani sa dezvolte un concept integrativ care sa reprezinte mai mult decat 3 clinici si un spital. In timpul miilor de ore petrecute in sala de operatie, incercand mereu sa se autodepaseasca, sa perfectioneze sau sa breveteze, si-a transformat timpul intr-un prieten. A inventat o pensa chirurgicala care ii poarta numele si care este folosita in toata lumea, aparate de radiofrecventa, proteze mamare care au revolutionat lumea medicala si perceptia despre forma sanului. 

Numarul mare de pacienti dar si dorinta acestora de a beneficia si de alte servicii de cea mai buna calitate, garantate de Dr. Constantin Stan, au dus la extinderea structurii initiale. Astfel, Cronos Institute, Cronos Day Surgery, Cronos Beauty sunt noile clinici care aduc expertiza in domeniul esteticii.  

Fie ca vorbim de specialitati precum Chirurgie Estetica, ORL, Chirurgie Generala, Chirurgie Oculo-Plastica, Dermatologie, Obstetrica si Ginecologie sau Nutritie, specialistii Cronos Med abordeaza sanatatea si frumusetea in mod integrativ, cu atentie deosebita la nevoile pacientilor, personalizand pana in cel mai mic detaliu fiecare plan de interventie. 

In cautarea permanenta a frumosului, Dr. Constantin Stan, are propria filosofie; “Este acel ceva ce te face sa te simti relaxat cand il privesti, cand e aproape. Este ceva care iti da o energie pozitiva, te face sa visezi.” Cronos Med este locul unde pacientii vor descoperi secretele unei noi calitati a vietii si solutii anti-aginig de ultima generatie.

Parerile pacientilor despre Dr. Melnic Olga

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.