Dr. Neamtu Mihaela

Dr. Neamtu Mihaela

Medic Primar, Reumatologie

★★★★★
5.00(1 rating)

2788 vizualizari

New Medical ,Buzau, Str Stadionului Nr 102-104 (langa Spitalul Judetean) (vezi harta)

Despre Dr. Neamtu Mihaela

Dr. Neamtu Mihaela este Medic Primar, Reumatologie in cadrul New Medical, Buzau, Str Stadionului Nr 102-104 (langa Spitalul Judetean).


Servicii disponibile
Consultatie reumatologie 120 lei (programare)
Control reumatologie(dupa consult) 100 lei (programare)

Informatii clinica: New Medical


Clinica NEW MEDICAL este clinica cu una dintre cele mai dinamice dezvoltări în ultimii cinci ani. Proiectul a început în anul 2012, într-un spatiu cochet, situat lângă Spitalul Judeţean, pe Str. Stadionului, nr 102. Anul 2016 a marcat momentul în care am deschis propriul laborator, complet automatizat, cu aparatură nouă şi cu un personal calificat, cu multă experienţă. Dezvoltarea departamentului de Medicina Muncii a condus la apariţia unui nou punct de lucru, situat într-o clădire istorică, în centrul oraşului, pe Str. Cuza Vodă. Spaţiul generos permite efectuarea controalelor medicale specifice medicinei muncii, în condiţii deosebite, cu promptitudine şi la un nivel calitativ ridicat. Începutul anului 2018 a marcat deschiderea a încă unui punct de lucru, situat pe Str. Păcii, nr. 4, peste drum de fosta Baie Comunală. Un spaţiu generos, dotat cu aparatură nouă de ultima generaţie, în care îşi desfasoară activitatea personal medical de o înaltă ţinută profesională. Pentru noi, fiecare pacient este important şi nu uităm nicio clipă că înainte de toate este om şi are nevoie să fie tratat ca atare. De aceea tot ce facem porneşte din respect pentru oameni şi pentru sănătatea lor. Prin serviciile medicale oferite acoperim un pachet complex de servicii de prevenţie, diagnostic şi tratament, în 26 de specialităţi medicale. Vrem să demonstrăm că serviciile medicale de calitate, acordate în condiţii civilizate, în care doar pacientul contează, pot fi şi accesibile. Pacienţii noştri beneficiază de serviciile medicale ale unora dintre cei mai buni medici din Buzău, la care s-au alăturat medici de top din marile spitale bucureştene. Vom continua să investim în oameni, doar aşa vom putea să creştem nivelul calitativ al serviciilor pe care le oferim.

Medicul Dr. Neamtu Mihaela este disponibil si in urmatoarele locatii:


New Medical Pacii
Adresa: Str Pacii Nr 4 (peste drum de fosta Baie Comunala)


Parerile pacientilor despre Dr. Neamtu Mihaela

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

IAMANDEI VIOREL a acordat 5
★★★★★
03.02.2021
Vizita la doamna doctor Neamțu Mihaela a fost de nota 10!