Dr. Popa Elena-Andreea

Dr. Popa Elena-Andreea

Medic Specialist, Psihiatrie pediatrica

★★★★★

2266 vizualizari

Centrul Medical Bellanima , BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Popa Elena-Andreea

Dr. Popa Elena-Andreea este Medic Specialist, Psihiatrie pediatrica in cadrul Centrul Medical Bellanima, BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti.

Andreea este medic specialist psihiatrie pediatrica si are o experienta de peste 4 ani in lucrul cu copiii si adolescentii. Experienta clinica si practica medicala au fost dobandite in cadrul Clinicii de Psihiatrie a Copilului si Adolescentului a Spitalului “Prof. Dr. Al. Obregia”. A absolvit Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti. Este si psihoterapeut, avand formare in psihoterapie Adleriana in cadrul Asociatiei pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania.

 

ACREDITARI SI AFILIERI:

Membru al Colegiului Medicilor din România

Membru al Asocia?iei Române de Psihiatrie a Copilului ?i Adolescentului ?i Profesii Asociate (ARPCAPA)

Membru al Colegiului Psihologilor din Romania

 

EDUCATIE:

Rezidentiat in Psihiatrie Pediatrica – Clinica de Psihiatrie a Copilului si Adolescentului, Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia”, Bucuresti (2016-2019)

Program de formare in psihoterapie - Asociatia pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania, formare acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania (2016-2019)

Facultatea de Medicina, UMF „Carol Davila” Bucuresti (2009-2015)

 

EXPERIENTA PROFESIONALA:

Medic specialist Psihiatria Copilului si Adolescentului

Psihoterapeut sub supervizare in psihoterapie adleriana

Medic rezident Psihiatria Copilului si Adolescentului

 

ABILITATI SI COMPETENTE:

Psihiatria copilului si adolescentului

Consilierea pacientului ?i a familiei

Interven?ii psihoterapeutice pentru îmbunătă?irea rela?ionării ?i comunicării în familie ?i cuplu

Servicii disponibile
Consultatie psihiatrie copil 220 lei (programare)
Consultatie psihiatrie pediatrica 220 lei (programare)
Control psihiatrie copil (dupa consult) 190 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Bellanima


"Bellanima este un proiect care s-a nascut din pasiune pentru oameni si din convingerea ca empatia si profesionalismul sunt ingredientele cheie ale reusitei terapeutice. El este totodata un proiect care indrazneste sa vorbeasca deschis despre afectiunile psihice, sa inlature tabu-ul social si sa deschida o fereastra spre lumina celor care au nevoie de ea." Andreea Enache-Ţonoiu, Cofondator Bellanima Centrul Medical Bellanima ofera clientilor sai: * servicii terapeutice la standarde internationale pentru tratarea tulburarilor psihice; * abordare integrata si sistemica unica, in cadrul careia sunt implicati atat psihiatrul si psihoterapeutul, cat si clientul nostru si cei apropiati lui; * servicii personalizate in functie de obiectivele clientului nostru, de personalitatea sa si de contextul sau de viata; * atentie constanta fata de evolutia si satisfactia clientului nostru; * evaluare structurata continua a progresului terapeutic; * integrarea celor mai recente cercetari stiintifice cu experienta clinica directa in domeniu; * servicii terapeutice in trei limbi: romana, engleza, franceza; * specialisti care detin abilitati personale si competente deosebite si care sunt animati de valori profund umane, empatie si dorinta autentica de a contribui la transformarea in bine a vietii oamenilor; * un cadru de lucru interdisciplinar care sa asigure cele mai bune servicii terapeutice clientului nostru; * cele mai bune practici si cele mai noi abordari terapeutice; * angajamentul de a promova servicii de cea mai buna calitate, implicarea in proiecte de cercetare stiintifica si programe anti-stigmatizare referitoare la depresie, in calitate de Reprezentant national al European Depression Association.

Medicul Dr. Popa Elena-Andreea este disponibil si in urmatoarele locatii:


Centrul de Interventie in Autism Bellanima
Adresa: Str. Stockholm 5, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Popa Elena-Andreea

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.