Raluca-Ioana Gordan

Raluca-Ioana Gordan

Psiholog, Psihologie

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

2458 vizualizari

Clinica Albion Medical , BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2 (vezi harta)

Despre Raluca-Ioana Gordan

Raluca-Ioana Gordan este Psiholog, Psihologie in cadrul Clinica Albion Medical, BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie online ADHD 250 lei (programare)
Consultatie online Psihologie 250 lei (programare)
Consultatie online Psihoterapie 250 lei (programare)
Continuare evaluare online ADHD 180 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica Albion Medical


Clinica Albion Medical a fost deschisa în anul 2015 si ofera consultatii de Psihiatrie, Neurologie, Psihologie clinica, Psihoterapie, Diabet, Boli de nutritie, Endocrinologie, Disforie de gen, Ecografie.

Oferim atat servicii medicale cu plată cat si decontate prin CAS, gratuite pentru pacienti (cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist).

În prezent, din echipa medicală a clinicii fac parte medici, psihologi și psihoterapeuți cu specializări și experiență clinica sau manageriala din Romania sau alte țări precum Regatul Unit, Franta, Suedia, SUA, Elveția, Belgia si care, prin integrarea expertizei internaționale, ajuta la creșterea permanentă a calității actului medical oferit pacienților noștri. Dorim sa indepartam atat stigma asupra bolii mintale cat si discriminarea de orice fel (financiara, rasiala, religioasa, sexuala, varsta, handicap).


Parerile pacientilor despre Raluca-Ioana Gordan

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Naomi-Larisa Voicu a acordat 5
★★★★★
29.06.2022
In sfarsit am gasit un psiholog cu care ma simt in largul meu sa vorbesc despre orice fara sa ma simt judecata in vreun fel.

Naomi-Larisa Voicu a acordat 5
★★★★★
15.02.2022
Foarte bine