Dr. Raluca Tanase

Medic Specialist, Stomatologie

★★★★★
5,00 (2 rating-uri)

924 vizualizari

Policlinica Sala Palatului , BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Raluca Tanase
Dr. Raluca Tanase este Medic Specialist, Stomatologie in cadrul Policlinica Sala Palatului, BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1. EXPERIENTA 01.02.2016 - prezent Medic stomatologie generală Interven?ii de profilaxie (igienizări, fluorizări, sigilări), odonto-terapie restauratoare, endodonţie, protetică, chirurgie S.C.Asist Dent SRL, str. Panselelor, sectorul 4, Bucuresti Medicină Dentară Policlinica Socială Regina Maria, str. Dristorului, Sector 3, Bucureşti, Medicină Dentară Octombrie 2014 – Februarie 2015 Medic stomatologie generală Voluntariat - Interven?ii de profilaxie (igienizări, fluorizări, sigilări), odonto-terapie restauratoare, endodonţie, protetică, chirurgie (extracţii resturi radiculare şi dinţi cu mobilitate 2 şi 3) CMI. Dr.Cristina Preda, Bd.Theodor Pallady, Sector 3, Bucuresti Medicină Dentară Octombrie 2014 - Decembrie 2014 Voluntariat- asepsia şi antisepsia cabinetului dentar şi a instrumentarului. Clinică stomatologică Dr. Leahu, sector 1 Medicină Dentară Septembrie 2004 - Iunie 2008 Diplomă de Bacalaureat Discipline principale: -Limba română, matematică, fizică, limba franceză, limba engleză, informatică, chimie, biologie -Educaţie fizică

Servicii disponibile
Consultatie stomatolgie 55 lei (programare)

Informatii clinica
Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria este o organizatie de caritate neguvernamentala dedicata asistentei medicale integrate pentru persoanele fara venit si fara asigurare medicala si pentru persoanele cu venituri mici din Bucuresti, prin intermediul Policlinicilor Sociale. 

Ajutam si ingrijim persoanele aflate in nevoie prin proiecte sustenabile si durabile in domeniile sanatatii si educatiei. Fundatia a fost infiintata de Dr. Wargha Enayati impreuna cu sotia sa, Mitra Enayati in luna august 2010. Daruirea, entuziasmul si spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii sa creeze proiecte care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii a cat mai multor romani. De aproape 5 ani oferim servicii medicale de calitate in mod neconditionat si sansa la o viata decenta celor mai putin norocosi decat noi. 

Credem ca actul medical este o forma de a-ti iubi semenii si ca activitatile pe care le facem pentru binele celorlalti sunt importante nu doar pentru cei care au nevoie, ci si pentru fiecare dintre noi, in cladirea unei lumi mai bune. Toate persoanele trebuie sa beneficieze de servicii medicale si de o sansa la o viata decenta.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Mihaela PINTEA a acordat 5
★★★★★
16.06.2020
Dna dr. Raluca Tanase, un Doctor minunat si atent!

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.03.2020
Pentru o primă vizita, ma declar destul de mulțumită.