Dr. Salomeea Piscanu

Dr. Salomeea Piscanu

Medic Specialist, Reumatologie

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

3647 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Sos. Bucuresti-Ploiesti 42-44, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Salomeea Piscanu

Dr. Salomeea Piscanu este Medic Specialist, Reumatologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Sos. Bucuresti-Ploiesti 42-44, Sector 1. Medicul Salomeea Piscanu este Medic Specialist, Reumatologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie reumatologie 330 lei (programare)
Control reumatologie(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori. 

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Medicul Dr. Salomeea Piscanu este disponibil si in urmatoarele locatii:


Sanador Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1

Sanador Felix
Adresa: Str. Doctor Iacob Felix 32, Corp B, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Salomeea Piscanu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Oana Hristache a acordat 5
★★★★★
03.03.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
01.08.2020