Dr. Wargha Enayati

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
5,00 (5 rating-uri)

5418 vizualizari

178 programari

Policlinica Sala Palatului , BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Wargha Enayati
Medicul Dr. Wargha Enayati este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Policlinica Sala Palatului, BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1. Wargha Enayati este fondatorul Retelei private de sănătate REGINA MARIA, medic specialist în cardiologie. De origine germană, a început Facultatea de Medicină în Regensburg, Germania si a absolvit Facultatea de Medicină de la Cluj. Specializarea de cardiologie si-a făcut-o la spitalul Fundeni din Bucuresti. S-a nascut în 1964 în Germania, provine dintr-o familie de origine iraniană, si are triplă cetătenie: Germana, Iraniana, Romana. A venit în Romania în 1983, în plin regim comunist, atras de viata si activitatea Reginei Maria a Romaniei si legătura ei cu Credinta Bahá’í. Timp de un an a studiat limba romana la Suceava si apoi alti cativa ani a făcut medicina la Cluj. În 1990 a venit Revolutia iar Dr. Enayati a fost unul dintre pu?inii germani care au terminat facultatea si a rămas aici. A venit la Bucuresti unde a făcut specializarea în cardiologie la Spitalul Fundeni. Dr. Enayati a fondat în 1995 Centrul Medical Unirea (CMU), detinand de-a lungul acestor ani functia de Presedinte. Din 1996 si 1997 Dr. Enayati este Medicul Ambasadei Germaniei la Bucuresti si a birourilor Lufthansa la Bucuresti. În 2007 a adus în actionariatul Centrului Medical Unirea fondul de investitii 3i, unul dintre gigantii mondiali din domeniu. A fost finalizat în prima parte a anului 2010 procesul de vanzare a unei participatii majoritare către fondul de investitii Advent International. Este vorba de cea mai ampla tranzactie de pe piata serviciilor medicale private din România la această data. Odată cu fuziunea cu Euroclinic la inceputul anului 2011, si cu acordul Familiei Regale, Centrul Medical Unirea a devenit Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA, cea mai mare retea privata de sanatate din Romania. Tot în 2010 experienta profesionala acumulata si un vis de lunga durata au dat nastere Fundatiei Regina Maria. Proiectele Fundatiei se adreseaza persoanelor aflate în dificultate prin intermediul a două mari directii: sanatate si educatie.

Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 90 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 249 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 120 lei (programare)
Consultatie cardiologie copil 90 lei (programare)
Consultatie cardiologie pediatrica 90 lei (programare)
Control cardiologie 45 lei (programare)
Ecografie cardiaca 100 lei (programare)
Pachet Cardiologie (Consultatie + EKG + ecocardiografie + analize) 249 lei (programare)
Second opinion cardiologie 135 lei (programare)

Informatii clinica
Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria este o organizatie de caritate neguvernamentala dedicata asistentei medicale integrate pentru persoanele fara venit si fara asigurare medicala si pentru persoanele cu venituri mici din Bucuresti, prin intermediul Policlinicilor Sociale. 

Ajutam si ingrijim persoanele aflate in nevoie prin proiecte sustenabile si durabile in domeniile sanatatii si educatiei. Fundatia a fost infiintata de Dr. Wargha Enayati impreuna cu sotia sa, Mitra Enayati in luna august 2010. Daruirea, entuziasmul si spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii sa creeze proiecte care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii a cat mai multor romani. De aproape 5 ani oferim servicii medicale de calitate in mod neconditionat si sansa la o viata decenta celor mai putin norocosi decat noi. 

Credem ca actul medical este o forma de a-ti iubi semenii si ca activitatile pe care le facem pentru binele celorlalti sunt importante nu doar pentru cei care au nevoie, ci si pentru fiecare dintre noi, in cladirea unei lumi mai bune. Toate persoanele trebuie sa beneficieze de servicii medicale si de o sansa la o viata decenta.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Mariana Cocea a acordat 5
★★★★★
26.11.2019
Foarte multumita!

ionel barbu a acordat 5
★★★★★
08.06.2019
Am fost foarte mulțumit .

Anonim a acordat 5
★★★★★
11.06.2019
Consultația a decurs foarte bine!

Anonim a acordat 5
★★★★★
12.11.2019
Recomand cu drag aceasta clinica, personalul este zambitor si cald. Doctorul la care am avut programarea, si anume Dr. Enayati, a fost foarte dragut si amabil cu copilul meu.

Cătălina Florean a acordat 5
★★★★★
18.06.2019