Analize Laborator

Asistent medical

★★★★★
4,60 (5 rating-uri)

4649 vizualizari

767 programari

Hymarco Clinique , Targoviste, Str. Poet Grigore Alexandrescu, Nr.11A(vezi harta)
Despre Analize Laborator
Medicul Analize Laborator este Asistent medical in cadrul Hymarco Clinique, Targoviste, Str. Poet Grigore Alexandrescu, Nr.11A.


Servicii disponibile
Analize de sange Pretul se confirma la receptie (programare)
Pachet Analize Oncologie Barbati 149 lei (programare)
Pachet Analize Oncologie Femei 149 lei (programare)
Pachet analize: Boli Hepatice 89 lei (programare)
Pachet analize: diabet zaharat 119 lei (programare)

Informatii clinica
Fondata in anul 2012 din dorinta de a oferi dambovitenilor o alternativa eleganta si profesionista pentru serviciile medicale oferite locuitorilor judetului Dambovita, am incercat si am reusit sa intrepatrundem experinta unor specialisti bucuresteni si targovisteni in folosul sanatatii. Situata intr-un loc foarte accesibil, in spatele primariei targoviste, deasupra farmaciei NON STOP, Hyperici Farm (acesta fiind unul din avantajele clinicii), clinica este dotata cu toate cerintele si are toate standardele marilor clinici din centrele universitare. Vizitand-o, prima impresie pe care o lasa este aceea a unei clinici de lux. Incepand cu programul de receptie utilizat in toate spitalele si clinicile moderne si terminand cu vedeta clinicii, aparatul Siemens Acusson S 1000, miniuzina de inverstigatii ecografice cu 7 aplicatii pentru domeniile gastroenterologie, cardiologie, eco doppler, ginecologie, urologie, ecografie transfrontala cervicala, investigatii ecografice neurologice in sistemele 2D, 3D si 4D, color pe suport media (foto, CD) si transmiterea datelor in timp util catre alte clinici in vederea unei experize on-line.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
23.07.2019
5

. Elena Badea a acordat 3
★★★★★
19.08.2019

. Constantin Rică Florian a acordat 5
★★★★★
11.06.2019
Bună ziua! Acord calificativul : Foarte bun!

. Gabriela Ciocan a acordat 5
★★★★★
24.07.2019

. Elisabeta Suditu a acordat 5
★★★★★
03.06.2019
Excelentă,asistenta a fost super calificată,amabilitate și promptitudine.