Analize Laborator

Analize Laborator

Analize Laborator

★★★★★
5,00 (4 rating-uri)

8850 vizualizari

Finas Medical. , Cluj-Napoca, str. Calea Manastur, nr.105, langa podul Calvaria(vezi harta)

Despre Analize Laborator

Analize Laborator este Analize Laborator in cadrul Finas Medical., Cluj-Napoca, str. Calea Manastur, nr.105, langa podul Calvaria.


Servicii disponibile
Analize de sange Pretul se confirma la receptie (programare)
Analize de urina Pretul se confirma la receptie (programare)
Coprocultura/Coproparazitologic Pretul se confirma la receptie (programare)
Exudat faringian Pretul se confirma la receptie (programare)
Exudat nazal Pretul se confirma la receptie (programare)
Pachet analize: Boli Hepatice 70 lei (programare)
Pachet analize: diabet zaharat 90 lei (programare)

Informatii clinica: Finas Medical.

Finas Medical este un centru medical privat care incearca sa isi foloseasca toate resursele pentru a pune la dispozitia pacientilor o gama cat mai larga de servicii pentru a oferi solutii eficiente in diagnosticarea si tratarea problemelor medicale. Serviciile noastre includ: Consultatii de specialitate, Servicii destinate companiilor (Medicina Muncii), Recuperare medicala, Ecografii, Acupunctura, Analize medicale de laborator.
Incercam sa asiguram un tratament corespunzator pacientilor nostri, astfel pachetul de servicii oferit de centrul nostru contine consultatii clinice in urmatoarele specialitati: Hematologie, Dermatologie, Ginecologie, Endocrinologie, Pediatrie, Medicina Interna, Medicina Muncii, Acupunctura.
Recuperare Medicala: Kinetoterapie, Masaj, Terapie BOWEN, Analize medicale de laborator; Ecografii. 
Inca de la constituire centrul Finas Medical s-a dorit a fi aproape de pacienti prin: pozitionare, serviciile medicale acordate, diversitatea lor, calitatea resursei umane, atitudine.
Este amplasat pe calea Manastur nr. 105, asigurand un acces facil atat pentru pacientii din cartierul Manastur, zona Plopilor, centru, cat si pentru cei din zona de vest a orasului (Floresti, Gilau, etc.)
Centrul medical este situat pe artera principala de intrare in oras, ceea ce ii confera o buna vizibilitate, iar configuratia spatiului permite o separare a activitatilor strict medicale de activitatile administrative si receptie. La parter se afla receptia, vestiar, oficiu, iar la mezanin spatiile destinate activitatilor medicale.

Parerile pacientilor despre Analize Laborator

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
25.06.2019
... Foarte bine... ȘI analizele au ieșit foarte bine.... Vă mulțumesc pentru apreciere și înțelegere virtuală... Voi mai veni peste două săptămâni pentru alte și alte analize...

Anonim a acordat 5
★★★★★
21.06.2019
Neașteptat de bine, personal amabil, profesionalism, curățenie, promptitudine, într-un cuvînt, minunat, recomand cu căldură.

Anonim a acordat 5
★★★★★
25.06.2019
Buna ziua Nu am reusit sa ajung la analize. Imi cer scuze.Daca se poate asi dorii o reprogramare.Va multumesc.

lung leonoriu . a acordat 5
★★★★★
27.08.2019
BINE