Analize Laborator

Analize Laborator

Asistent medical

★★★★★
(0 rating-uri)

212 vizualizari

Affidea-Hiperdia , Arad, Str. Cornel Radu nr. 1(vezi harta)

Despre Analize Laborator

Analize Laborator este Asistent medical in cadrul Affidea-Hiperdia, Arad, Str. Cornel Radu nr. 1.


Servicii disponibile
Analize de sange Pretul se confirma la receptie (programare)
Test Anticorpi COVID (IGG) 140 lei (programare)
Test Anticorpi COVID IGG (monitorizare post vaccin si post infectie) 140 lei (programare)

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia

Centrul de Diagnostic Imagistic Affidea Arad a fost primul centru Affidea deschis în România în data de 18 iunie 2002. Centrul de Diagnostic Imagistic Arad funcţionează ca un centru medical de top, în deplină conformitate cu toate standardele internaţionale aplicabile. 

Centrul din Arad a fost pionier în ceea ce priveşte stabilirea nivelului de performanţă pentru toate centrele Affidea ce i-au urmat, în întreaga ţară. Affidea Arad oferă servicii de diagnosticare a pacienţilor din judetele limitrofe, dar si din toata tara, pacienti asiguraţi prin sistemul naţional de asigurări de sănătate, precum si în regim privat. 

Centrul Affidea ARAD este situat în str. Cornel Radu nr. 1, în imediata apropiere a staţiei de tramvai cu aceeaşi denumire de pe B-dul Nicolae Titulescu. Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piata medicala româneasca a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial. Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Parerile pacientilor despre Analize Laborator

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.