Analize Laborator

Analize Laborator

Asistent medical

★★★★★
4.66(6 rating-uri)

790 vizualizari

Anaman Medical ,Oravita, Oravita, Zona Garii, Spital C1, Et 1, Caras-Severin (vezi harta)

Despre Analize Laborator

Analize Laborator este Asistent medical in cadrul Anaman Medical, Oravita, Oravita, Zona Garii, Spital C1, Et 1, Caras-Severin.


Servicii disponibile
Analize de sange Pretul se confirma la receptie (programare)
Pachet Analize Oncologie Barbati 149 lei (programare)
Pachet Analize Oncologie Femei 149 lei (programare)
Pachet Tiroida (TSH, ATPO, Free T4) 149 lei (programare)
Test Anticorpi COVID (IGM + IGG) 140 lei (programare)

Informatii clinica: Anaman Medical


Laboratorul S.C. Anaman Medical este un laborator privat infiintat in Octombrie 2003 realizat in urma unui proiect de ajutorare a populatiei de pe Valea Bistrei, Judetul Caras-Severin, neexistand in acel an 2003 un alt laborator in zona care sa ofere pacientilor gratuitati in efectuarea analizelor medicale. Pentru multi ideea unui laborator privat de analize medicale in aceasta zona parea o idee buna la care este placut sa te gandesti dar greu de realizat. Totusi cativa am crezut in viitorul ei si am pornit la drum. Am avut incredre ca vom reusi. Am inceput si am mers mai departe. Am cautat solutii la toate problemele aparute chiar daca altii credeau ca ele nu exista. Am creat un spatiu modern, confortabil, cu aparatura de laborator moderna si am introdus standarde de calitate. Infiintarea laboratorului de analize medicale in aceasta zona, Valea Bistrei, s-a nascut din necesitatea de a intelege nevoile si exigentele pacientilor de astazi. Am dorit sa ajutam omul in tot ce reprezinta el, nu doar durere si suferinta, ci si nelinistea, tristetea, uneori spaima pe care avem posibilitatea, dar in acelasi timp si datoria sa le risipim. Centrele Medicale Anaman au incheiat contracte cu CJAS Caras-Severin si CASA OPSNAJ, acolo unde a fost posibil devenind in acest fel ajutorul populatiei judetului Caras-Severin. Integrarea deplina in sistemul asigurarilor de sanatate existent in tara noastra ne permite sa oferim pacinentilor toate facilitatile aferente statutului de asigurat. Serviciile medicale se caracterizeaza prin promptitudine, profesionalism si respect fata de pacient. Laboratorul isi dedica intreaga sa activitate servirii oamenilor prin efectuarea de servicii medicale pentru depistarea, prevenirea si mentinerea starii de sanatate a locuitorilor din zona unde isi desfasoara activitatea.

Parerile pacientilor despre Analize Laborator

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
27.04.2021

Diia Dorina a acordat 4
★★★★★
19.01.2021
Personalul este respectuos și amabil, serviciul e prompt dar, nu se respectă ora programării. Am avut programare pentru ora 9.00, am ajuns la ora 8 .40, mai erau 11 persoane acolo și se intra la rând cu regula după ultimul. S-a făcut ora 9.15 și incă nu mi-a venit rândul și mai aveam 4 persoane in fața mea. Am intrat în cele din urmă la 9.20 pentru că, am făcut observații.

. Neli Rominu a acordat 5
★★★★★
05.01.2021
A fost ok. Doar dacă faceți programare la ora 8 să fie 8 Nu 9

. Florentina Crucean a acordat 5
★★★★★
27.10.2020
Foarte bine

Anonim a acordat 4
★★★★★
22.09.2020
Personalul Anaman este foarte dragut si profesionist,dar exista problema prioritatii pacientilor.Programarile online ar trebui sa intre la ora stabilita numai ca lumea din hol nu permite,face circ.

. Ulmanu Aurica a acordat 5
★★★★★
22.09.2020
Rapid, si in suguranta. Multumesc!