Analize Laborator

Analize Laborator

Analize Laborator

★★★★★
4.00(1 rating)

7440 vizualizari

Gral Medical ,Pitesti, Bld. Republicii nr. 62, Pitesti (vezi harta)

Despre Analize Laborator

Analize Laborator este Analize Laborator in cadrul Gral Medical, Pitesti, Bld. Republicii nr. 62, Pitesti .


Servicii disponibile
Analize de sange Pretul se confirma la receptie (programare)

Informatii clinica: Gral Medical


Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din România, iar în prezent este lider pe segmentul oncologic şi al cardurilor de sănătate destinate persoanelor fizice. Gral Medical dispune de o reţea proprie de 29 centre medicale, dintre care 14 laboratoare, 14 clinici (din care 3 centre de imagistica medicala) si un Spital Privat cu 4 sectii (radioterapie, chimioterapie, chirurgie si dializa) in Bucuresti, Prahova, Dolj, Sibiu, Arges, Valcea si Vrancea si Bacau, iar echipa medicală recunoscută la nivel naţional depăşeşte în prezent 1200 de persoane. 

Sub sloganul “Suferinţe Vechi, Tratamente Noi” Gral Medical a reuşit să implementeze servicii noi şi eficiente pentru a veni în întâmpinarea pacienţilor cu o alternativă la sistemul de sănătate (public şi privat) existent. Astfel, în scurt timp Gral Medical a devenit cea mai dinamică companie de servicii medicale din România. Perseverenţa, performanţa, serviciile personalizate, inovaţia şi rezultatele obţinute stau la baza diferenţierii sale pe piaţa serviciilor medicale private din România. 

Reţeaua naţională de laboratoare asigură o gamă completă de servicii medicale de cea mai ȋnaltă calitate certificate de standardul ISO 9001:2008 şi acreditate ȋn conformitate cu SR/EN/ISO15189:2013. Analizele de laborator se efectuează cu echipamente automatizate, de ultimă generaţie, asigurându-se efectuarea a peste 1000 de analize diferite de laborator.

Medicul Analize Laborator este disponibil si in urmatoarele locatii:


Gral Medical Focsani
Adresa: Str. Bucegi nr. 28, Focsani

Gral Medical Bacau
Adresa: Str. Republicii nr. 31, Bacau

Gral Medical Valcea
Adresa: Str. Calea lui Traian nr. 82, Ramnicu Valcea

Gral Medical Craiova
Adresa: Soseaua Nicolae Titulescu nr. 8, Craiova

Gral Medical Sibiu
Adresa: Str. Targu Fanului nr. 12, Sibiu


Parerile pacientilor despre Analize Laborator

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 4
★★★★★
10.02.2020
Este o experiență nouă ....într-o locației ascunsă pe o strada principală fără multe indicatoare.....Personal amabil.....puțin stresat, dar binevoitor !Multumesc mult pentru mâna ușoară la recoltare.! Aștept rezultatul ! Numai de bine tuturor in tot si in toate pe toate planurile !