Analize Laborator

Analize Laborator

Asistent medical

★★★★★

310 vizualizari

Intermed Service Lab ,Cluj-Napoca, B-dul 21 Decembrie 1989, Nr.131A, Cluj-Napoca (vezi harta)

Despre Analize Laborator

Analize Laborator este Asistent medical in cadrul Intermed Service Lab, Cluj-Napoca, B-dul 21 Decembrie 1989, Nr.131A, Cluj-Napoca.


Servicii disponibile
Test rapid Antigen COVID-19 150 lei (programare)

Informatii clinica: Intermed Service Lab


Intermed Service Lab s-a infiintat in 2009, ca urmare a dorintei de a oferi o gama si mai variata si compacta de analize si servicii pentru pacientii si medicii din Romania. Prin urmare, am apelat la cei care sunt cunoscuti ca si experti, adica la profesionalismul si la tehnologia germana. Intermed LADR din Germania, unul dintre cele mai mari si mai cunoscute lanturi de laboratoare medicale din Europa cu filiale in Polonia, Rusia si Finlanda, patrunde pe piata romaneasca deschizind primul laborator in Cluj-Napoca. LADR se bazeaza pe competentele medicilor si pe calitatea analizelor de laborator, constituind o alianta puternica cu un spectru larg de analize si servicii si oferind o gama extinsa de investigatii hematologice, biochimice, imunologice, alergologice, microbiologie, toxicologie, markeri cardiaci, endocrini, ososi, tumorali. Incepand din anul 1945, cand s-au pus bazele primului laborator al familiei Dr. Kramer in Geesthacht si pana in prezent, concernul german LADR este una din combinatiile cele mai mari si mai eficiente de laboratoare medicale din Europa si un partener competent pentru mai mult de 20.000 de medici si peste 200 de clinici din Germania.

Parerile pacientilor despre Analize Laborator

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.