Analize Laborator

Asistent medical

★★★★★
5,00 (5 rating-uri)

1118 vizualizari

223 programari

Medic Zone , BUCURESTI, Str. Carol Davila, Nr. 101, Sector 5(vezi harta)
Despre Analize Laborator
Medicul Analize Laborator este Asistent medical in cadrul Medic Zone, BUCURESTI, Str. Carol Davila, Nr. 101, Sector 5.


Servicii disponibile
Analize de sange Pretul se confirma la receptie (programare)
Analize de urina Pretul se confirma la receptie (programare)
Coprocultura/Coproparazitologic Pretul se confirma la receptie (programare)
Exudat faringian Pretul se confirma la receptie (programare)
Exudat nazal Pretul se confirma la receptie (programare)
Pachet Analize Oncologie Barbati 129 lei (programare)
Pachet Analize Oncologie Femei 138 lei (programare)

Informatii clinica
Clinica MedicZone este situata intr-o locatie eleganta, impunatoare, situata central, in zona Palatului Cotroceni, care isi intampina pacientii cu o atmosfera calda si primitoare, prin intermediul unor spatii generoase.
Regasiti o clinica multidisciplinara in cadrul careia isi desfasoara activitatea, medici, cu o vasta experienta, atat la nivel national, cat si international.
Serviciile medicale efectuate in cadrul clinicii MedicZone acopera un grad ridicat de complexitate in patologii diverse ale pielii, aparatului locomotor, ginecologice, tiroidei, gastrointestinale, cardiace, oftalmologice, ale cailor respiratorii etc.
Misiunea noastra este de efectua servicii medicale specializate si preventive, adaptate nevoilor fiecarui pacient, practicand medicina bazata pe dovezi stiintifice, prin atragerea si motivarea celor mai buni specialisti, cu ajutorul unor echipamente medicale moderne.
Viziunea noastra este sa devenim un centru medical de referinta care sa actioneze in zona preventiva, garant al calitatii actului medical, recunoscut pentru valoarea pe care o aduce pacientilor, partenerilor si investitorilor sai.
Valorile si principiile noastre organizationale in care credem, pe care le respectam si le sustinem, atat intern, cat si in mediul extern, sunt următoarele: „Pacientul este primordial!” „Accesibilitate la serviciile medicale!” „Respect pentru pacient și drepturile sale!” „Siguranta actului medical!” „Un mediu de lucru sigur pentru angajati!” „Profesionalism, Cooperare, Competitivitate, Suport si Eficienta!”

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

. Angela Mihalache a acordat 5
★★★★★
07.11.2019
Totul a decurs foarte bine. Am fost intampinata cu amabilitate si profesionalism. Multumesc.

Anonim a acordat 5
★★★★★
31.10.2019
Personal foarte dragut,atmosfera excelenta. Cel mai mult mi-a placut faptul că mi s-au dat detalii si nu am plecat nelămurită.

. Ghita Daniela a acordat 5
★★★★★
01.11.2019
Am fost întâmpinata cu profesionalism și amabilitate. Mi s-a explicat tot ce era necesar astfel încât experienta mea sa fie una pozitivă. In mod sigur voi recomanda serviciile oferite de dumneavoastra si amabilitatea personalului medical.

. Doina Lupascu a acordat 5
★★★★★
06.11.2019

. SIMONA CORINA ACHIMESCU a acordat 5
★★★★★
07.11.2019