CT (Computer Tomograf)

CT (Computer Tomograf)

★★★★★

386 vizualizari

Affidea-Hiperdia ,Timisoara, B-dul. Eroilor de la Tisa nr. 42, Timis (vezi harta)

Despre CT (Computer Tomograf)

CT (Computer Tomograf) este in cadrul Affidea-Hiperdia, Timisoara, B-dul. Eroilor de la Tisa nr. 42, Timis. Rapoartele investigatiilor imagistice sunt puse la dispozitia pacientilor in maximum 72 de ore.

Servicii disponibile
PET CT cu substanta de contrast 5100 lei (programare)
Second opinion PET CT fara subst. de contrast 800 lei (programare)

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia


Affidea România a deschis la sfârșitul lunii septembrie, în Timișoara, centrul specializat în PET/CT pentru diagnosticarea incipientă, localizarea, stadializarea și evaluarea eficienței conduitei terapeutice în afecțiunile oncologice, devenind primul centru de acest tip din județul Timiș, care va deservi pacienții din întreaga zonă de Vest din România. Preţul investigaţiei PET/CT este de 4.500 de lei. Centrul dispune de un echipament inovator PET/CT, cea mai modernă tehnologie medicală de diagnosticare precisă şi precoce a cancerului, ce poate detecta schimbări morfologice cu 6 până la 12 luni înainte ca acestea să poată fi detectate la nivel anatomic prin investigaţii tradiţionale, precum Rezonanţa Magnetică Nucleară sau Tomografie Computerizată. 

Studiile internaţionale şi literatura ştiinţifică au arătat că investigaţia PET/CT poate duce la schimbări semnificative în schema de tratament în aproximativ 50% din cazuri. Investigaţiile PET/CT sunt simplu de executat, neinvazive, complet nedureroase şi rapide, oferindu-le medicilor informaţii esenţiale despre starea de sănătate a pacienţilor, ceea ce le permite să detecteze şi să diagnosticheze bolile în faza incipientă, astfel încât să poate recomanda tratamentul adecvat. 

Ne dorim ca pacienţii noştri să beneficieze de cele mai performante servicii medicale, de aceea, la efectuarea investigaţiei PET-CT, participă o echipă multidisciplinară formată din 5 specialişti: medic radiolog, medic de medicină nucleară, fizician, operator şi asistent medical. În prezent, din echipa medicală a departamentului PET/CT fac parte: Dr. Simona Dunărințu, Medic Primar Radiologie și Imagistică Medicală Conf. Dr. Daniel Claudiu Malița, Medic Primar Radiologie și Imagistică Medicală Dr. Agneta Pusztai, Medic Primar Medicină Nucleară

Parerile pacientilor despre CT (Computer Tomograf)

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.