Analize Laborator

Analize Laborator

★★★★★
(0 rating-uri)

16 vizualizari

2 programari

Laboratoarele IDS Bucuresti , BUCURESTI, Calea Dorobantilor, Nr. 58, Sector 1(vezi harta)
Despre Analize Laborator
Medicul Analize Laborator este Analize Laborator in cadrul Laboratoarele IDS Bucuresti, BUCURESTI, Calea Dorobantilor, Nr. 58, Sector 1.


Servicii disponibile
Analize de sange Pretul se confirma la receptie (programare)

Informatii clinica
Elite Medical, cu traditie in furnizarea de servicii medicale, reprezinta solutia ideala pentru nevoile Companiilor si ale persoanelor fizice, deopotriva.

Inca din anul 2000, de cand grupul de firme IDS Laboratories si-a lansat activitatea prin deschiderea primului Laborator de Analize Medicale in Bucuresti, misiunea noastra a fost de a:

- veni in ajutorul pacientilor, pentru stabilirea unui diagnostic rapid si de certitudine, prin intermediul celor mai noi metode de investigatie si adminsitrarea tratamentului adecvat;
- deveni un instrument de incredere la indemana medicilor pentru obtinerea celei mai corecte solutii, oferind acestora suportul tehnologic de ultima generatie;
- oferi solutii complete Companiilor in tot ceea ce inseamna Serviciile Medicale de Medicina Muncii.

In 2017 suntem in masura sa afirmam cu mandrie ca am reusit cu succes sa construim o traditie bazata pe incredere si profesionalism in parteneriatul cu Companii si Profesionisti din cele mai importante Centre Medicale, prin:

- Acoperirea Nationala prin intermediul retelei de 11 Centre Medicale Proprii, pecum si a 42 de Centre Partener situate in resedintele de judet;
- Cei peste 4 milioane de pacienti anual, Beneficiari Directi ai Serviciilor noastre;
- Oferta complexa de servicii medicale: peste 500 de tipuri de teste si Investigatii Medicale Clinice si Paraclinice;
- Dotarea cu aparatura de ultima generatie;
- Certificari de calitate ISO 9001, Certificare de calitate pentru Laboratoare RENAR;
- Participare la programe de Control International al Calitatii Analizelor de Laborator;
- Contracte incheiate cu Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti, Casele de Asigurari de Sanatate Judetene si CASA OPSNAJ.


Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.