2 Creator Rmn

2 Creator Rmn

1.5 Tesla, RMN fara substanta de contrast

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

142408 vizualizari

MedicalES , BUCURESTI, Splaiul Independentei 291-293, sector 6, Bucuresti (vezi harta)

Despre 2 Creator Rmn

2 Creator Rmn este 1.5 Tesla, RMN fara substanta de contrast in cadrul MedicalES, BUCURESTI, Splaiul Independentei 291-293, sector 6, Bucuresti.


Servicii disponibile

Informatii clinica: MedicalES


Va asteptam in noul nostru sediu, Riverside 2, unde dispunem de 2 aparate RMN General Electric de ultima generatie, produse in anul 2021, dintre care unul de 3T.
Va asteptam intr-un spatiu si mai generos decat cele cu care v-am obisnuit deja, la fel de placut si confortabil pentru pacienti asa cum sunt toate locatiile MedicalES si unde aparatele noastre General Electric de 1,5T si de 3T (un aparat care aduce ceva unic in Romania) au fost instalate in luna mai 2021.
Asa cum am procedat intotdeauna in cei 10 ani de MedicalES noi am investit permanent doar in aparatura noua, de ultima generatie pe care o punem la dispozitia pacientilor nostri pentru ca sanatatea este cea mai importanta.
Ultimul an ne-a facut sa ne dam seama de acest lucru mai mult ca niciodata si sa realizam cat este de important sa avem grija de noi, inainte de orice altceva.
Multumim tuturor pacientilor care au avut incredere in noi in decursul anilor si care, prin fidelitatea cu care ne onoreaza ne-au motivat sa le punem la dispozitie cea mai noua aparatura RMN de pe piata. Multumim pentru ca va simtiti in siguranta la noi in aceste vremuri dificile si va asiguram ca pacientii nostri si echipa noastra de la MedicalES sunt cei care ne motiveaza in tot ceea ce facem.


Parerile pacientilor despre 2 Creator Rmn

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
23.02.2022

Mihail Radu a acordat 5
★★★★★
29.10.2021


Alte servicii din specialitatea RMN (Rezonanta Magnetica) disponibile in acelasi judet: