Dr. Adela Mohanu

Dr. Adela Mohanu

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

16177 vizualizari

Lotus-Med , BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Adela Mohanu

Dr. Adela Mohanu este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Lotus-Med, BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Lotus-Med


LOTUS-MED din București activează în segmentul medical privat de peste 25 de ani, oferind servicii medicale clinice și de laborator, inclusiv anatomie patologică. În prezent, LOTUS-MED oferă servicii medicale din peste 20 de specialități, dezvoltând centre integrate în care pacienții sunt tratați multidisciplinar precum Centrul medical integrat în tratarea afecțiunilor oncologice sau Centrul medical integrat de Diabet zaharat, Nutriție și Boli Metabolice.

La Clinicile Medicale LOTUS-MED pacienții au acces la toată gama de investigații imagistice (CT, RMN, DXA, mamograf 3D cu tomosinteză, ecografii generale sau ecografii 3D-4D). LOTUS-MED mai oferă, în exclusivitate în România și o serie de teste genetice oncologice.
Aici, dedicăm toate resursele pentru a asigura fiecărui pacient, servicii medicale de prevenție, diagnosticare și monitorizare la cele mai înalte standarde, bazate pe tehnologie de ultimă generație, servicii medicale realizate de o echipă de profesioniști cu experiență, într-o ambianță sigură și plăcută. Ne dezvoltăm în permanență tocmai din dorința de a satisface cele mai exigente și mai complexe solicitări din domeniul clinic și medical. Astfel, asigurăm accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinici medicale și laboratoare de analize.

LOTUS-MED este recunoscut atât în rândul medicilor cât și în rândul pacienților pentru laboratorul modern, ce dispune de aparatură performantă ce poate efectua investigații de laborator ce cuprinde o gama variată de analize cu rezultate corecte și neviciate; teste de rutină, diagnostic avansat din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie, histopatologie, precum și teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare și personalizare a tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) și teste de microbiom; teste pentru depistarea intoleranțelor și sensibilităților alimentare.

Parerile pacientilor despre Dr. Adela Mohanu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
21.05.2024

Claudia Andronic a acordat 5
★★★★★
29.04.2024
Foarte profesionistă d-na doctor. Din păcate a trebuit să aștept mai mult de o oră să intru la consultație, pentru ca “ nu am apărut în calculator”!!! O experiență frustrantă!!!

Anonim a acordat 5
★★★★★
27.03.2024

maria parvu a acordat 5
★★★★★
12.02.2024
o dna dr .foarte buna ,nymai la dansa voi merge pe viitor

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.10.2023
Dna. Dr. amabila și răbdătoare, mi-a explicat ce s-a putut observa și s-a asigurat ca înțeleg atât diagnosticul cât și cum ar trebui să procedez pe viitor.


Alte servicii din specialitatea Cardiologie disponibile in acelasi judet: