Dr. Adela Mohanu

Dr. Adela Mohanu

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
(0 rating-uri)

41 vizualizari

Lotus-Med , BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Adela Mohanu

Dr. Adela Mohanu este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Lotus-Med, BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 190 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 350 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 190 lei (programare)
Control cardiologie 120 lei (programare)
Ecografie cardiaca 200 lei (programare)
Ecografie Doppler artere bilateral 400 lei (programare)
Ecografie Doppler artere unilateral 250 lei (programare)
Ecografie Doppler venos bilateral 400 lei (programare)
Ecografie Doppler venos unilateral 250 lei (programare)
Ecografie generala 160 lei (programare)
EKG cu interpretare 100 lei (programare)
Referat cardiologie 100 lei (programare)

Informatii clinica: Lotus-Med

Centrul Medical LOTUS-MED activeaza din anul 1998 in segmentul medical privat – servicii medicale de laborator clinic si anatomie patologica, precum si medicina de familie. In prezent LOTUS-MED ofera servicii medicale din diferite specialitati: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermato-venerologie, Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, O.R.L., Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie, Ecografie, Recuperare medicala. 

 LOTUS-MED este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client, servicii medicale de preventie, diagnosticare si monitorizare la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologie de ultima generatie, intr-o ambianta nu numai sigura, dar si placuta. Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul clinic si medical. Astfel, asiguram accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinica medicala si laborator de analize. 

Centrul medical LOTUS-MED este recunoscut pentru laboratorul modern, ce dispune de cea mai performanta aparatura ce poate efectua investigatii de laborator ce cuprinde o gama variata de analize de laborator, cu rezultate corecte si neviciate (de rutină, diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie, precum si teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare si personalizare tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) si teste de nutritie si exercitii fizice (PathwayFit)

Parerile pacientilor despre Dr. Adela Mohanu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.