Dr. Adina Namoianu

Medic Primar, Ecografie

★★★★★
5,00 (4 rating-uri)

1263 vizualizari

60 programari

Hiperdia Galati , Galati, Str. G-ral Alexandru Cernat nr. 61(vezi harta)
Despre Dr. Adina Namoianu
Medicul Dr. Adina Namoianu este Medic Primar, Ecografie in cadrul Hiperdia Galati, Galati, Str. G-ral Alexandru Cernat nr. 61.


Servicii disponibile
Ecografie abdomen complet 160 lei (programare)
Ecografie abdomen inferior sau superior 90 lei (programare)
Ecografie Sarcina T1 110 lei (programare)
Ecografie Sarcina T2 160 lei (programare)
Ecografie Sarcina T3 160 lei (programare)
Ecografie tiroida 90 lei (programare)
Ecografie transvaginala 170 lei (programare)
Mamografie digitala bilateral standard 210 lei (programare)
Mamografie digitala unilateral standard 100 lei (programare)

Informatii clinica
Hiperdia este specializata in investigatii de imagistica medicala de inalta performanta: Rezonanta Magnetica (RMN), Tomografie Computerizata (CT), Scintigrafie, Ecografie, Osteodensitometrie (Dexa), Radiologie digitala si Mamografie. Analizele de laborator si Consultatiile medicale de specialitate completeaza paleta extinsa de servicii medicale oferite.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
06.01.2020
Excelent! Am întrat la dna doctor în cabinet conform programării făcute on-line. Doamna doctor, foarte blândă și calmă, mi-a făcut ecografia abdominală generală, explicându-mi pe înțelesul meu ceea ce se vede. Recomandarea mea pentru clinică este următoarea : suplimentarea numărului persoanelor de la cele două recepții(parter și etajul 2). Doamnele sunt binevoitoare, însă cetățenii își pierd răbdarea la cozile ce se fac până la ușa de întrare.

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.12.2019

Daniel Blanaru a acordat 5
★★★★★
19.09.2019

Tincuta Niculita a acordat 5
★★★★★
04.12.2019
Profesionalism, competentă și comunicare!!! Investigațiile ecografice efectuate la Dna dr. Namoianu au fost de înaltă acuratețe de fiecare data! Pt un diagnostic corect, o recomand pe Dna doctor, cu sinceritate și mulțumire pentru serviciile medicale primite!!!