Dr. Adrian Gavanescu

Dr. Adrian Gavanescu

Medic Specialist, Oftalmologie

★★★★★
(0 rating-uri)

137 vizualizari

Stefarimed , BUCURESTI, Splaiul Unirii 233, Et.2, Sector 3(vezi harta)

Despre Dr. Adrian Gavanescu

Dr. Adrian Gavanescu este Medic Specialist, Oftalmologie in cadrul Stefarimed, BUCURESTI, Splaiul Unirii 233, Et.2, Sector 3.
Medic specialist oftalmolog Absolvent al Universitătii de Medicină si Farmacie “Carol Davila”, Bucuresti, promotia 2001. 

Specializări: 

Chirurgie endoscopica oculara 
Chirurgia cataractei 
Chirurgia glaucomului 
Chirurgia vitreo-retiniană 
Chirurgie oculoplastică

Servicii disponibile
Consultatie copii < 7 ani 200 lei (programare)
Consultatie copii > 7ani 180 lei (programare)
Consultatie oftalmologie adulti 150 lei (programare)
Control oftalmologie adulti 100 lei (programare)
Prescriere ochelari 150 lei (programare)

Informatii clinica: Stefarimed

Clinica a fost infiintata din dorinta de a se adresa pacientilor cu patologie cardiovasculara – diagnostic si tratament, avand ca specialitati cardiologie si chirurgie vasculara. In cadrul clinicii, se efectueaza consultatii de specialitate si investigatii neinvazive – EKG, ecografie cardiaca, ecografie Doppler carotide, Doppler pentru membre inferioare si superioare pentru pacientii dializati sau cu varice/tromboze. 

 Fiind în permanenţă dezvoltare şi inovare, căutam să venim în întâmpinarea pacienţilor noştri adăugând servicii de ultima generaţie portofoliului nostru. Astfel, centrul de diagnostic şi tratament cardiologic si oftalmologic STEFARIMED vă oferă următoarele servicii: - cardiologie - chirurgie vasculara - ecografie DOPPLER - prescripţii ochelari; - adaptări lentile de contact moi şi dure; - centru de diagnostic ocular (CDO)

Parerile pacientilor despre Dr. Adrian Gavanescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.