Dr. Adrian Traian Preda

Dr. Adrian Traian Preda

Medic Primar, Urologie

★★★★★

306 vizualizari

Memorial Hospital , BUCURESTI, Sos. Gh. I. Sisesti 8A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Adrian Traian Preda

Dr. Adrian Traian Preda este Medic Primar, Urologie in cadrul Memorial Hospital, BUCURESTI, Sos. Gh. I. Sisesti 8A, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie urologie 400 lei (programare)
Consultatie urologie + ecografie 700 lei (programare)
Control urologie(dupa consult) 200 lei (programare)
Ecografie aparat urinar 350 lei (programare)

Informatii clinica: Memorial Hospital


Cu un istoric de peste douazeci de ani pe piata medicala din Turcia, Grupul MEMORIAL detine 11 spitale, 1 centru medical si un centru de wellness in orase din Turcia, precum: Istanbul, Ankara, Antalya si Diyarbakir, pozitionandu-se de-a lungul acestor ani ca leader in piata serviciilor medicale private. Din anul 2022, Grupul MEMORIAL a intrat si pe piata serviciilor medicale private din Romania, prin achizitionarea unui spital in zona de Nord a Bucurestiului.
 
Spitalul MEMORIAL reprezinta o structura de anvergura, reunind echipe medicale de top cu tehnologia medicala de ultima generatie, intr-o misiune a performantei bazata pe fapte, oferind servicii medicale integrate ce asigura pacientilor un parcurs terapeutic integrat.

Pornind de la conceptul de “medicina de inalta precizie”, ce presupune “tratamentul corect, administrat la momentul potrivit pe o durata de timp corect determinata”, Spitalul MEMORIAL Baneasa vine in intampinarea pacientilor sai cu solutii medicale personalizate, adaptate tabloului clinic unic pe care il are fiecare pacient in parte.

Aceasta promisiune poate fi sustinuta numai prin asigurarea unui ecosistem, bazat pe urmatoarele fapte:
Tehnologie de diagnostic de inalta precizie
Instrumentar chirurgical de ultima generatie
Medici de top – care creeaza sinergia unui circuit terapeutic multidisciplinar

Parerile pacientilor despre Dr. Adrian Traian Preda

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.