Dr. Adrian Zaharia

Dr. Adrian Zaharia

Medic Specialist, Chirurgie vasculara

★★★★★

995 vizualizari

Centrul Medical Polimed , BUCURESTI, Calea Vacaresti nr. 278-280, bl. 67, P, Sector 4 (vezi harta)

Despre Dr. Adrian Zaharia

Dr. Adrian Zaharia este Medic Specialist, Chirurgie vasculara in cadrul Centrul Medical Polimed, BUCURESTI, Calea Vacaresti nr. 278-280, bl. 67, P, Sector 4.


Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 250 lei (programare)
Consultatie chirurgie generala podiatrica 250 lei (programare)
Consultatie chirurgie vasculara 250 lei (programare)
Control chirurgie generala(dupa consult) 200 lei (programare)
Control chirurgie vasculara(dupa consult) 200 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Polimed


CENTRUL MEDICAL POLIMED, ofera asistenta medicala integrala prin cabinetele si laboratoarele proprii, dotate cu aparatura de investigatii de ultima generatie si deservite de un personal calificat, asigurand o gama completa de servicii medicale. In cadrul consultatiilor, se pot efectua la indicatiile medicului, analize de laborator, ecografii, EKG, monitorizare Holter, audiometrii, spirometrii.

Echipamentul modern de diagnostic si de laborator precum si personalul medical calificat în diferite specialitati recomanda policlinica noastra ca unul din centrele medicale in care activitatea medicala se desfasoara la inalte standarde. In structura CENTRUL MEDICAL POLIMED exista doua POLICLINICI aflate in Bucuresti.

Principalii beneficiari ai serviciilor noastre sunt persoanele fizice sau societatile comerciale cu care suntem in relatie contractuala de prestari servicii medicale. Calitatea serviciilor si timpul de raspuns foarte scurt al prelucrarii probelor, a facut ca un numar important de medici de familie si medici de specialitate sa prefere colaborarea cu laboratoarele noastre.

Parerile pacientilor despre Dr. Adrian Zaharia

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.