Dr. Adriana Andrei

Dr. Adriana Andrei

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
5.00(11 rating-uri)

7780 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Adriana Andrei

Dr. Adriana Andrei este Medic Primar, Ginecologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Adriana Andrei este Medic Primar, Ginecologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie ginecologica 350 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Adriana Andrei este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1

SANADOR Spital
Adresa: Str. Sevastopol 9, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Adriana Andrei

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Dora Alexandra Luca a acordat 5
★★★★★
24.04.2023

Fatima Stefania Mohammad a acordat 5
★★★★★
06.03.2023

. Geanina Dinu a acordat 5
★★★★★
30.08.2021
De la prima vedere doamna doctor mi-a inspirat incredere,este foarte amabila si atenta cu pacientii, o recomand cu mult drag!

Vlasceanu Alexandra a acordat 5
★★★★★
26.08.2021
Super,doamna doctora minunata.

ALINA GEORGIANA BARANOVSCHI a acordat 5
★★★★★
09.02.2021
Excelent!!

. Robe Nicoleta a acordat 5
★★★★★
19.11.2020
5

Laura Mistrianu a acordat 5
★★★★★
28.10.2020

Laura Mistrianu a acordat 5
★★★★★
01.10.2020
O recomand pe d-na Doctor Andrei Adriana. Este un medic profesionist, care discuta cu pacientul și explica cu calm și căldură. Triajul și restul formalităților nu au necesitat foarte mult timp spre deosebire de alte clinici.

Antonescu Domnica a acordat 5
★★★★★
24.09.2020
Excelent

Florentina Simion a acordat 5
★★★★★
30.07.2020
Apreciez profesionalismul, răbdarea, devotamentul și modul echilibrat de comunicare al doamnei Dr. Adriana Andrei. Mulțumesc și revin cu încredere la dumneavoastră!

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.06.2020
Excelent


Alte servicii din specialitatea Ginecologie disponibile in acelasi judet: