Dr. Adriana Apostol

Dr. Adriana Apostol

Medic Primar, Pediatrie

★★★★★
5,00 (2 rating-uri)

2331 vizualizari

Affidea-Hiperdia , Constanta, Bd. Tomis nr. 141A(vezi harta)

Despre Dr. Adriana Apostol

Dr. Adriana Apostol este Medic Primar, Pediatrie in cadrul Affidea-Hiperdia, Constanta, Bd. Tomis nr. 141A. Medicul Adriana Apostol este Medic Primar, Pediatrie in cadrul Affidea-Hiperdia

Servicii disponibile
Consultatie generala pediatrica 225 lei (programare)
Control pediatrie 225 lei (programare)

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia

Centrul de Diagnostic şi Tratament Affidea Constanţa, a fost cel de-al doilea proiect de succes al Affidea România pe piaţa de profil. Deschis în noiembrie 2003, Centrul de Diagnostic şi Tratament Affidea Constanţa este localizat în curtea Spitalului Judeţean Constanţa, fiind accesibil pacienţilor din toată ţara, dar deservind cu precadere nevoia de servicii medicale pentru populaţia judeţului Constanţa şi a judeţelor învecinate (Tulcea, Brăila). 

Serviciile medicale de cea mai înaltă calitate sunt oferite în regim ambulatoriu în cadrul contractelor încheiate cu casele de asigurări de sănătate, în cadrul contractelor cu spitalele şi în regim privat. Centrul Affidea Constanţa este situat în incinta Spitalului Judeţean Constanţa din B-dul Tomis nr. 141A. Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piaţa medicală românească a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial. Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Parerile pacientilor despre Dr. Adriana Apostol

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

. Radeanu Emma Michaela a acordat 5
★★★★★
28.04.2021
Excelent, vizita a decurs minunat, personalul medical foarte pregătit și dedicat, mii de mulțumiri Dna doctor Apostol Adriana!

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.09.2019