Dr. Adriana Apostol

Medic Primar, Pediatrie

★★★★★
5.00 (1 rating)

214 vizualizari

4 programari

Affidea Romania , Constanta, Bd. Tomis nr. 141A(vezi harta)
Despre Dr. Adriana Apostol
Medicul Dr. Adriana Apostol este Medic Primar, Pediatrie in cadrul Affidea Romania, Constanta, Bd. Tomis nr. 141A. Medicul Adriana Apostol este Medic Primar, Pediatrie in cadrul Affidea Romania

Servicii disponibile
Consultatie generala 165 lei (programare)
Control(max 30 zile dupa consult) 90 lei (programare)

Informatii clinica
Centrul de Diagnostic şi Tratament Affidea Constanţa, a fost cel de-al doilea proiect de succes al Affidea România pe piaţa de profil. Deschis în noiembrie 2003, Centrul de Diagnostic şi Tratament Affidea Constanţa este localizat în curtea Spitalului Judeţean Constanţa, fiind accesibil pacienţilor din toată ţara, dar deservind cu precadere nevoia de servicii medicale pentru populaţia judeţului Constanţa şi a judeţelor învecinate (Tulcea, Brăila). 

Serviciile medicale de cea mai înaltă calitate sunt oferite în regim ambulatoriu în cadrul contractelor încheiate cu casele de asigurări de sănătate, în cadrul contractelor cu spitalele şi în regim privat. Centrul Affidea Constanţa este situat în incinta Spitalului Judeţean Constanţa din B-dul Tomis nr. 141A. Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piaţa medicală românească a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial. Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.09.2019