Adriana Carpiuc Miron

Adriana Carpiuc Miron

Doctor, Stomatologie

★★★★★

1040 vizualizari

Migali Dental Clinic ,Iasi, Sos. Pacurari, Nr. 2B, Iasi (vezi harta)

Despre Adriana Carpiuc Miron

Adriana Carpiuc Miron este Doctor, Stomatologie in cadrul Migali Dental Clinic, Iasi, Sos. Pacurari, Nr. 2B, Iasi. “Vreau ca pacientii mei sa inteleaga absolut tot ce se intampla, de aceea explic fiecare pas pe care il fac. Intotdeauna este mai usor cand stii.” Specializare: Endodontie clinica – cheile succesului in terapia endodontica moderna Iasi, sustinut de dr. Peter Kiefner (Germania)Congresul International de Estetica Dentara, BucurestiTehnici de obtinere a succesului clinic pe termen lung, Poiana Brasov, SSER (Societetea de Stomatologie Estetica din Romania)Principii fundamentale in restaurarile cu rasini compozite directePrevenirea afectiunilor stomatologiceCurs postuniversitar de perfectionare in specializarea “Radioimagistica Dento-Maxilo-Faciala” Interrelatii paradontologie-ortodontie, Prof. Univ. Dr. Paul Mattout, Conf. Univ. Dr. Irina Zetu, Dr. Liviu ZetuParodontitele agresive: Etiopatogenie, diagnostic si tratament complexIntroducere in chirurgia parodontala contemporana: incizii de baza, lambouri, suturi, Sef lucrari Dr. Stefan Ioan Stratul, Timisoara Implicarea parametrilor morfo-functionali dentari in individualizarea constructiei protezei conjuncte. Exigente clinico-tehnologice in realizarea protezei mobile totale Estetica in Stomatologie, SSER (Societetea de Stomatologie Estetica din Romania), Bucuresti Actualitati si perspective in Terapia Laser in Medicina Dentara si alte Specialitati Medicale, Timisoara, SRLS (Societatea Romana de Laseri in Stomatologie), WFLD (The World Federation for Laser Dentistry) Program de formare si perfectionare in Parodontologie si Implantologie, Cluj Napoca si Marseille, Prof.Dr. Paul MattoutCurs postuniversitar de perfectionare in specializarea “Radioimagistica Dento-Maxilo-Faciala” Master “Terapii chirurgicale si de regenerare parodontala”

Servicii disponibile

Informatii clinica: Migali Dental Clinic


Migali Dental Clinic a fost infiintata din dorinta de a introduce pe piata romaneasca conceptul de pain-free dentistry. It’s pain-free! reprezinta o promisiune asumata ce are ca sustinere un sistem complex de ingrijire a pacientului. Astfel, Migali Dental Clinic a creat programul TenderCare, unic in Iasi, pentru intreaga familie, program prin care toate resursele (tehnologice, practice, didactice, umane, financiare) sunt exploatate in scopul inlaturarii fricii si diminuarii, pana la disparitie, a durerii din cadrul proceselor de tratament dentar. Aplicam aceste principii in toata gama noastra de servicii si le regasim cu precadere in implantul dentar, in tratarea cariilor, in stomatologia pentru copii. Perfectionismul Migali este definit prin minutiozitatea, delicatetea, rabdarea si experienta oamenilor valorosi ce formeaza echipa. Comunicarea cu pacientul este unul dintre punctele forte. Un pacient informat si educat intelege procesele si etapele necesare (de exemplu in implantul dentar sau ortodontie cand tratamentul presupune mai multi pasi si un termen indelungat). Intelegerea ajuta pacientul sa se simta in siguranta si se va simti in siguranta. Totul este mai usor atunci cand stii. Toate aceste valori sunt sustinute de preocuparea continua pentru actualizarea echipamentelor existente si achizitionarea de tehnologie si materiale de ultima generatie. Prin acestea Clinica Migali din Iasi garanteaza pacientului rezultatul promis: un implant dentar impecabil, o protetica naturala si usor de integrat, o dantura normal si frumos aliniata in concluzie un zambet desavarsit fara grija si suferinta. Stomatologie copii! Aparatura si tehnologii nedureroase – fara freza!

Parerile pacientilor despre Adriana Carpiuc Miron

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.