Dr. Adriana Cristina Manole

Dr. Adriana Cristina Manole

Medic Primar, Medicina interna

★★★★★
5.00(9 rating-uri)

7153 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Adriana Cristina Manole

Dr. Adriana Cristina Manole este Medic Primar, Medicina interna in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Localizata in centru Bucurestiului, Clinica SANADOR Victoriei ofera pacientilor o gama variata de servicii medicale, personal medical de exceptie si aparatura ultra moderna, in vederea obtinerii unor rezultate medicale precise.

Clinica SANADOR Victoriei asigura consultatii medicale pentru un numar mare de specialitati, dar si investigatii imagistice diverse, explorari functionale, medicina muncii, analize medicale de laborator si, nu in ultimul rand, vaccinari. Clinica dispune de un departament complet de Imagistica Medicala ce poate efectua rapid o intreaga serie de investigatii: RMN, tomografie computerizata, radiologie digitala, mamografie digitala si conventionala, osteodensitometrie, radiologie dentara etc.

Tot în cadrul acestei clinici, micuții pacienți pot dispune de serviciile integrale ale departamentului de pediatrie "Baby SANADOR". Accesul se face separat de intrarea pacienților adulți și dispune de recepție proprie, cabinete de pediatrie la cele mai înalte standarde, sală de recoltare a analizelor medicale, toate acestea fiind adaptate nevoilor celor mici.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Adriana Cristina Manole

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
21.02.2024
Super doctoră

Elena Neluta Breazu a acordat 5
★★★★★
10.04.2022
Un medic desăvârșit, atent și blând la suferința pacientul, meticulos în stabilirea diagnosticului, un profesionist de nota 10.

Anonim a acordat 5
★★★★★
04.03.2022
Super doctora

Stuparu Nela a acordat 5
★★★★★
26.01.2022
Excelent

Stuparu Nela a acordat 5
★★★★★
30.10.2021

Andreea Georgiana Dan a acordat 5
★★★★★
03.02.2021
Excelent!

Anonim a acordat 5
★★★★★
02.02.2021
Foarte amabila și profesionista dna doctor. Recomand!

. Mihaela Puciu a acordat 5
★★★★★
07.08.2020
Vizita la doctor a decurs perfect, Doamna doctor merita nota 10 cu felicitări pentru modul în care m a consultat, este un doctor pe care îl recomand cu încredere mai departe

Daniel Sendroiu a acordat 5
★★★★★
10.06.2020
Prifesionista d na doctor! Multumim!


Alte servicii din specialitatea Medicina interna disponibile in acelasi judet: