Dr. Adriana Dulamea

Dr. Adriana Dulamea

Conferentiar Universitar, Neurologie

★★★★★
4,60 (5 rating-uri)

748 vizualizari

Affidea-Hiperdia , BUCURESTI, Str. Ritmului Nr. 24, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Adriana Dulamea

Dr. Adriana Dulamea este Conferentiar Universitar, Neurologie in cadrul Affidea-Hiperdia, BUCURESTI, Str. Ritmului Nr. 24, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie neurologie 300 lei (programare)
Control neurologie 150 lei (programare)

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia

Hiperdia este specializata in investigatii de imagistica medicala de inalta performanta: Rezonanta Magnetica (RMN), Tomografie Computerizata (CT), Scintigrafie, Ecografie, Osteodensitometrie (Dexa), Radiologie digitala si Mamografie. Analizele de laborator si Consultatiile medicale de specialitate completeaza paleta extinsa de servicii medicale oferite.

Parerile pacientilor despre Dr. Adriana Dulamea

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
13.10.2021

Andreea Ecxarcu-harfas a acordat 5
★★★★★
05.05.2021
5. Am fost f multumita

Anonim a acordat 3
★★★★★
15.09.2021

Ionela Adochita a acordat 5
★★★★★
05.01.2022

VALENTINA STAN a acordat 5
★★★★★
30.06.2021
Multumesc, sunt foarte multumita de cum a decurs programarea, am avut unde sa parcam, la receptie doamnele ne-au servit repede si am asteptat f putin pana sa intru la dna Doctor. Iar pt dna Doctor am o parere extraordinara pt ca totdeauna imi ofera multe informatii, imi raspunde la toate intrebarile si ma controleaza amanuntit. Este foarte profesionista, mai rar asa doctor! Sunteti foarte buni!