Dr. Adriana Dumitrescu

Dr. Adriana Dumitrescu

Medic Primar, Diabet si boli metabolice

★★★★★
5,00 (1 rating)

3927 vizualizari

Sanamed , BUCURESTI, Bd. Dacia Nr. 54, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Adriana Dumitrescu

Dr. Adriana Dumitrescu este Medic Primar, Diabet si boli metabolice in cadrul Sanamed , BUCURESTI, Bd. Dacia Nr. 54, Sector 2. Medicul Adriana Dumitrescu este Medic Primar, Diabet si boli metabolice in cadrul Sanamed

Servicii disponibile
Consultatie diabet 220 lei (programare)
Consultatie dieta 150 lei (programare)
Consultatie nutritie 300 lei (programare)
Consultatie nutritie 300 lei (programare)
Control diabet 140 lei (programare)
Control nutritie 250 lei (programare)
Control nutritie 100 lei (programare)

Informatii clinica: Sanamed

Sanamed este un brand cunoscut pe piata medicala romaneasca, specializat in diagnosticarea si tratarea pacientilor cu diabet zaharat, boli de nutritie si metabolice. 

Dorind sa venim in intampinarea nevoilor teritoriale ale pacientilor cu diabet zaharat, Sanamed detine in prezent 3 clinici: 
  • Clinica Sanamed Viitorului 
  • Clinica Sanamed Dacia (Centrul Medical Sanatatea Ta) 
  • Clinica Sanamed Pitesti 

 Clinicile deservesc preponderent asigurati CNAS, inclusi in Programul National de Diabet Zaharat, dar si pacienti fara diabet care se adreseaza specialitatilor noastre. Toate clinicile noastre ofera servicii dupa cum urmeaza: - Ambulatoriu de specialitate - Spitalizare de zi - Analize de laborator - Investigatii de inalta performanta Clinicile noastre sunt dotate cu aparatura moderna - Ecocardiografe Vivid/Samsung - Holtere EKG - Holtere Ta - Electromiograf - Sudoscan - Doppler vascular - Sisteme de monitorizare continua a glicemiei DEXCOM - Sisteme de determinare a bioimpedantei toracice - Videocolposcop - Biomicroscop cu sistem laser - Aplanotonometru - Autorefractometru - Lancemetru - Pompa de insulina.     

Acestea sunt numai cateva din aparatele si dispozitivele medicale folosite de medici pentru diagnosticarea din timp a afectiunilor care, nedepistate la timp pot afecta grav sanatatea pacientilor nostri In prezent in clinicile noastre sunt inregistrati peste 15000 de pacienti cu diabet zaharat si alti peste 3000, pacienti fara diabet, numarul acestora fiind in continua crestere. 

Centrul Medical Sanatatea Ta este o unitate sanitară privata, infiintata in 2003, cu Ambulatoriu de specialitate si Spitalizare de zi in specialitatea Diabet Zaharat. Spitalizarea de zi are scopul de a stabili stadiul evolutiei bolii si a depista precoce complicatiile diabetului zaharat.

Parerile pacientilor despre Dr. Adriana Dumitrescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
27.08.2019
De 5 stele cu plus.