Dr. Adriana Florescu

Dr. Adriana Florescu

Medic Specialist, ORL

★★★★★
5,00 (1 rating)

594 vizualizari

Lotus Med , BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Adriana Florescu

Dr. Adriana Florescu este Medic Specialist, ORL in cadrul Lotus Med, BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1. Dr. Florescu Adriana Medic specialist Otorinolaringologie, competenta audiologie, chirurgie endoscopica ORL, LASER in ORL Otorinolaringologia sau prescurtat ORL este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea ?i tratamentul afec?iunilor urechii, nasului, gâtului, căilor respiratorii superioare, sinusurilor.

Servicii disponibile
Audiograma 80 lei (programare)
Consultatie ORL 170 lei (programare)
Consultatie ORL pediatrie 170 lei (programare)
Control ORL 130 lei (programare)
Endoscopie laringeana/ nazala 150 lei (programare)
Extractie corp strain 120 lei (programare)
Extractie dop de ceara bilateral 100 lei (programare)
Fibroscopie 200 lei (programare)

Informatii clinica: Lotus Med

Centrul Medical LOTUS-MED activeaza din anul 1998 in segmentul medical privat – servicii medicale de laborator clinic si anatomie patologica, precum si medicina de familie. In prezent LOTUS-MED ofera servicii medicale din diferite specialitati: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermato-venerologie, Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, O.R.L., Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie, Ecografie, Recuperare medicala. 

 LOTUS-MED este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client, servicii medicale de preventie, diagnosticare si monitorizare la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologie de ultima generatie, intr-o ambianta nu numai sigura, dar si placuta. Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul clinic si medical. Astfel, asiguram accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinica medicala si laborator de analize. 

Centrul medical LOTUS-MED este recunoscut pentru laboratorul modern, ce dispune de cea mai performanta aparatura ce poate efectua investigatii de laborator ce cuprinde o gama variata de analize de laborator, cu rezultate corecte si neviciate (de rutină, diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie, precum si teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare si personalizare tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) si teste de nutritie si exercitii fizice (PathwayFit)

Parerile pacientilor despre Dr. Adriana Florescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
15.10.2020
Foarte multumit ! Nota 10 pentru doamna dr.adriana florescu. Multumim !