Dr. Adriana Georgeta  Tudora

Dr. Adriana Georgeta Tudora

Medic Primar, Gastroenterologie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

1820 vizualizari

Spitalul Premiere , Timisoara, Spital Premiere, Calea Aradului 113, Timisoara(vezi harta)

Despre Dr. Adriana Georgeta Tudora

Dr. Adriana Georgeta Tudora este Medic Primar, Gastroenterologie in cadrul Spitalul Premiere, Timisoara, Spital Premiere, Calea Aradului 113, Timisoara. Medicul Adriana Georgeta Tudora este Medic Primar, Gastroenterologie in cadrul Spitalul Premiere

Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: Spitalul Premiere

MISIUNEA NOASTRĂ este să asigurăm o mai bună calitate a vieții tuturor pacienților, prin excelența în medicină, educație, cercetare și sprijin în cadrul comunității. OBIECTIVUL NOSTRU este să asigurăm cele mai bune condiții pentru ca pacienții noștri să își recapete sănătatea, mamele să nască în siguranță, iar copiii nou-născuți să aibă parte de cea mai bună îngrijire medicală. 

Spitalul Première este un proiect care a avut un ritm de dezvoltare foarte rapid datorită cererii foarte mari de servicii medicale private din partea românilor și a ajuns să fie astăzi cel mai mare spital privat din vestul României. Clinica noastră, cunoscută de-a lungul timpului ca o maternitate privată de succes în Timișoara și zonele limitrofe, și-a extins activitatea din dorința de a oferi românilor servicii medicale complexe, la standarde europene. 

Am pornit la drum cu misiunea de a oferi pacienților tratamente corespunzătoare corecte și realizate cu profesionalism, confort și atenție pentru perioada de recuperare. Pentru aceasta, am dezvoltat un spital care are în acest moment 5.280 mp, 122 de paturi de spitalizare continuă și 16 cabinete medicale. Ne mândrim cu o echipă de profesioniști recunoscuți la nivel național și internațional, care până în anul 2017 a tratat peste 13.000 de cazuri și a adus pe lume peste 6.000 de copii. 

Numărul medicilor angajați sau colaboratori care deservesc unitatea medicală a ajuns astăzi la 150 și este în continuă creștere, iar serviciile pe care le oferim întrunesc specialități complexe, precum: chirurgie generală, ortopedie, chirurgie plastică și reparatorie, anestezie și terapie intensivă, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, medicină fetală, neonatologie, neurochirurgie, orl, oftalmologie, pediatrie, urologie.

Parerile pacientilor despre Dr. Adriana Georgeta Tudora

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Mihaela Rozemberg a acordat 5
★★★★★
29.05.2019
Profesionalism
Raspuns Docbook
Multumim pentru apreciere! Multa sanatate!

Gina Adriana Bocan Muntean a acordat 5
★★★★★
29.05.2019
Multumita de modul cum am fost tratata!!!
Raspuns Docbook
Iti multumim pentru review-ul acordat, Gina Adriana! Multa sanatate!

Mihaela Rozemberg a acordat 5
★★★★★
18.09.2019
Profesionalism