Dr. Adriana Grigore

Dr. Adriana Grigore

Medic Specialist, Neurologie

★★★★★

1544 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, B-dul Iuliu Maniu 101, Sector 6 (vezi harta)

Despre Dr. Adriana Grigore

Dr. Adriana Grigore este Medic Specialist, Neurologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, B-dul Iuliu Maniu 101, Sector 6.


Servicii disponibile
Consultatie neurologie 340 lei (programare)
Control neurologie(dupa consult) 235 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


Clinica SANADOR Militari, situata pe Bd. Iuliu Maniu nr. 101, ofera acces rapid pacientilor din vestul Capitalei la o gama variata de specialitati medicale, medici de top, investigatii si analize de laborator.

La Clinica SANADOR Militari pot fi efectuate consultatii de alergologie si imunologie clinica, cardiologie, dermato-venerologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, endocrinologie, medicina generala, medicina interna, medicina muncii, obstetrica-ginecologie, ORL, oncologie medicala, psihologie, reumatologie si urologie.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti. 

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Adriana Grigore

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.