Dr. Adriana Jicman

Medic Primar, Recuperare medicala, fizioterapie

★★★★★
(0 rating-uri)

42 vizualizari

0 programari

Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa , BUCURESTI, S.1, Intrarea Murmurului, Nr. 2-4, Sc. A, Et. 1(vezi harta)

Despre Dr. Adriana Jicman

Medicul Dr. Adriana Jicman este Medic Primar, Recuperare medicala, fizioterapie in cadrul Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa, BUCURESTI, S.1, Intrarea Murmurului, Nr. 2-4, Sc. A, Et. 1. Medicul Adriana Jicman este Medic Primar, Recuperare medicala, fizioterapie in cadrul Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa

Servicii disponibile

Consultatie 150 lei lei (programare)

Informatii clinica

VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă a fost înființată din necesitatea de a crea o comunitate medicală accesibilă și apropiată de sufletul pacienților, cu un nucleu de medici profesioniști al căror scop este vindecarea afecțiunilor în profunzime și minim invaziv, cu rezultate pe termen îndelungat. 

Situată în apropierea Parcului Herăstrău, VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă îți oferă soluții viabile pentru redobândirea și menținerea stării naturale de bine și a sănătății generale, într-un ambient familial. Dotările tehnice din clinică asigură efectuarea investigațiilor medicale necesare diagnosticării, precum și realizarea tratamentelor la standarde de calitate. Apartenența la grupul Veroniki conferă clinicii stabilitate pe termen lung, prin prisma politicilor generale de organizare și administrare a activităților.

Parerile pacientilor

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.