Dr. Albert Claudiu

Dr. Albert Claudiu

Medic Primar, Urologie

★★★★★
5,00 (1 rating)

369 vizualizari

ProVitam , Sfantu Gheorghe, Str.Muncitorilor, Nr.16, Covasna(vezi harta)

Despre Dr. Albert Claudiu

Dr. Albert Claudiu este Medic Primar, Urologie in cadrul ProVitam, Sfantu Gheorghe, Str.Muncitorilor, Nr.16, Covasna.


Servicii disponibile
Consultatie urologie 150 lei (programare)
Consultatie urologie + ecografie 200 lei (programare)
Control urologie 100 lei (programare)

Informatii clinica: ProVitam

Laboratoarele de analize medicale a Centrului Medical Pro sunt situate în sediile din Sf. Gheorghe și Cluj-Napoca. Pentru a asigura pacienților rezultate acurate și reliabile, laboratoarele sunt echipate cu aparate de ultima generație, într-un sistem complet informatizat. Recoltarea probelor se face într-un sistem închis, probele sunt analizate în câteva ore de la recoltarea lor pentru investigațiile standard. Rezultatele analizelor sunt transferate automat într-o bază de date, validate de un medic de laborator, și numai apoi eliberate. Procesul de analize - pre-validare - validare - eliberare durează tipic între 1-48 ore, prioritatea noastră fiind eliberarea rezultatelor în cât maj scurt timp.

Parerile pacientilor despre Dr. Albert Claudiu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Istvan Mihaly a acordat 5
★★★★★
11.02.2021
F.foarte politicosi cei de la receptie, d.l doctor un excelent medic si un om care este pentru bolnavi plin de binevointa si dorinta de a vindeca a ajuta pe cei bolnavi. Multumesc voi recomanda pentru toti sa apeleze cu incredere la Clinica Pro Vitam.