Dr. Albu Daniel

Dr. Albu Daniel

Medic Primar, Ortopedie

★★★★★

56 vizualizari

Centrokinetic ,Cluj-Napoca, Str. Intre Lacuri 1, Cluj (vezi harta)

Despre Dr. Albu Daniel

Dr. Albu Daniel este Medic Primar, Ortopedie in cadrul Centrokinetic, Cluj-Napoca, Str. Intre Lacuri 1, Cluj.
In calitate de medic ortoped, Dr. Albu Daniel aduce o abordare dedicata si personalizata pentru fiecare pacient. Cu o pasiune pentru tratamentul si ingrijirea pacientilor cu afectiuni ortopedice, Dr. Albu se straduieste sa ofere solutii eficiente si tratamente de calitate superioara pentru a imbunatati calitatea vietii pacientilor sai.
Dr. Albu Daniel reprezinta un punct de referinta in ortopedie, iar experienta sa vasta si devotamentul pentru ingrijirea pacientilor il fac un medic de incredere pentru oricine cauta solutii in domeniul ortopediei.


Servicii disponibile
Consultatie ortopedie 350 lei (programare)
Control ortopedie(dupa consult) 200 lei (programare)

Informatii clinica: Centrokinetic


Centrokinetic este cea mai apreciata clinica de ortopedie si recuperare medicala, dupa numarul de pacienti si dupa numarul de recenzii Google de 5 stele. Problemele tale osteo-articulare isi vor gasi rezolvarea la noi. Vezi mai jos cu ce te putem ajuta si programeaza-te la o consultatie pentru un diagnostic corect si un plan de tratament personalizat.

Parerile pacientilor despre Dr. Albu Daniel

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.