Dr. Alexandra Negoita

Dr. Alexandra Negoita

Medic Specialist, Ginecologie

★★★★★
4.66(6 rating-uri)

10446 vizualizari

Clinica Promed ,Brasov, Strada De Mijloc nr. 132, Brasov (vezi harta)

Despre Dr. Alexandra Negoita

Dr. Alexandra Negoita este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul Clinica Promed, Brasov, Strada De Mijloc nr. 132, Brasov.
Doctorand la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti.
 
A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti in anul 2014. A efectuat rezidentiatul pe Obstetrica-Ginecologie in clinici de renume din Bucuresti, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Maternitatea Bucur, Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central “Dr. Carol Davila”, unde a avut ocazia sa lucreze si sa se formeze sub indrumarea unora dintre cei mai buni specialisti in patologia ginecologica, oncoginecologica, uroginecologica si senologica din Romania.
Este medic specialist obstetrica-ginecologie, cu aptitudini in chirurgia ginecologica, uroginecologica si senologie. Din anul 2015 este doctorand al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, avand in studiu patologia oncoginecologica si benigna a sferei genitale, in corelatie cu aportul imagisticii in acest sector.
A participat la multiple cursuri de perfectionare in chirurgia ginecologica, precum “Histerectomia prin tehnici minim invazive” (Brasov, 2016), a urmat cursurile pentru atestare in Histeroscopie si Laparoscopie Ginecologica (Bucuresti, 2020). A participat la numeroase congrese stiintifice atat nationale cat si internationale, unde a sustinut prezentari si a castigat diplome pentru cele mai de bune lucrari.
Este autorul cartii “Tehnici chirurgicale-Suport curs”, co-autor al cartii “Obstetrica”, sub coordonarea profesorilor Nanu Dimitrie si Bogdan Marinescu. Este membru al Societatii Romane de Obstetrica-Ginecologie (SORG).


Servicii disponibile

Informatii clinica: Clinica Promed


„Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este sa te pui în starea de a le face” – Constantin Brâncuși

În cadrul Clinicii Promed Brașov veți găsi o echipă de medici profesioniști, cu experiență solidă, care sunt în permanență la curent cu noutățile în domeniul lor de specializare.

Viziunea clinicii este de a susține fiecare angajat să își atingă potențialul maxim, punând la dispoziție aparatură modernă și inovativă.

De asemenea, încurajăm personalul medical să aibă o atitudine pozitivă, conștientizând cât de importantă este empatia în acest domeniu.

Parerile pacientilor despre Dr. Alexandra Negoita

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Andrada Pop a acordat 5
★★★★★
06.04.2024
Doamna doctor este minunată! Pentru prima oară am fost la control și nu m-am simțit jenată de absolut nimic. Am primit explicații pentru toate întrebările. Recomand din tot sufletul.

Bongeag Nicoleta a acordat 5
★★★★★
29.07.2023

?tefania Câtea a acordat 5
★★★★★
29.10.2022
Recomand! Personalul s a comportat foarte frumos!

Anonim a acordat 5
★★★★★
26.11.2021

Anonim a acordat 3
★★★★★
26.11.2021
Un mediu ff placut,medic de nota 10, Dar am asteptat ff mult ,programare pt ora 11,intrare in cabinet 11"45 😪.

Oltean Raluca a acordat 5
★★★★★
21.10.2021