Dr. Alexandra Predescu

Dr. Alexandra Predescu

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★

19949 vizualizari

Doppler Clinic , BUCURESTI, Splaiul Unirii 223, Etaj 2, Sector 3, cladirea Mazda (vezi harta)

Despre Dr. Alexandra Predescu

Dr. Alexandra Predescu este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Doppler Clinic, BUCURESTI, Splaiul Unirii 223, Etaj 2, Sector 3, cladirea Mazda.
In cadrul cabinetelor de cardiologie se fac următoarele investiga?ii cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau contra-cost:
?? Consult cardiologic
?? EKG, măsurare TA
?? Pulsoximetrie
?? Calcul IMC ?i Suprafa?ă corporală
?? Scrisoare medicală cu recomandări de tratament
?? Recoltarea gratuită de Analize medicale
Serviciul este valabil ?i pentru rudele sau prietenii tăi ??????????? a?a că nu ezita să le dai vestea cea bună !

Servicii disponibile

Informatii clinica: Doppler Clinic


Doppler Clinic se adresa pacientilor cu patologie cardiovasculara, diabeticilor sau pacientilor cu patologie oftalmologica. In cadrul clinicii se ofera servicii medicale prin CAS sau OPSNAJ la cardiologie si oftalmologie. In cadrul clinicii, se efectueaza consultatii de specialitate si investigatii neinvazive – EKG, ecografie cardiaca, ecografie Doppler carotide, Doppler pentru membre inferioare si superioare pentru pacientii dializati sau cu varice/tromboze. Suntem în permanentă dezvoltare şi inovare, căutam să venim în întâmpinarea pacienţilor noştri adăugând servicii de ultima generaţie prin achiziția de aparatura medicala de cea mai buna calitate, ecografe Philips, holtere noi de tensiune si Holtere Ekg. Centrul de diagnostic şi tratament Doppler Clinic are servicii medicale de: - tratament laser venectazii - cardiologie, ecografie transtoracica TDI - chirurgie vasculara - ecografie DOPPLER membre inferioare/superioare - prescripţii ochelari, optica medicala - lentile de contact moi şi dure, etc

Parerile pacientilor despre Dr. Alexandra Predescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.


Alte servicii din specialitatea Cardiologie disponibile in acelasi judet: