Dr. Alexandra Zota

Dr. Alexandra Zota

Medic Primar, Dermatologie

★★★★★

5047 vizualizari

Dr Leventer Centre , BUCURESTI, Str. Monetariei nr. 8, Sector 1, Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Alexandra Zota

Dr. Alexandra Zota este Medic Primar, Dermatologie in cadrul Dr Leventer Centre, BUCURESTI, Str. Monetariei nr. 8, Sector 1, Bucuresti.
Medic specialist dermatolog, absolventă a Facultătii de Medicină Generală a Universitătii de Medicină si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, promotia 2012. În perioada 2013-2017 a urmat rezidentiatul în dermatologie la Clinica 2 de Dermatologie a Spitalului Clinic Colentina.
Dr. Alexandra Zota are 8 ani de experientă profesională si este membră în Societatea Română de Dermatovenerologie, în European Academy of Dermatology and Venerology, în European Society of Cutaneous Lupus Erythematosus, în European Society for Cosmetic and Aesthetic Dermatology si în International Dermoscopy Society.
"Consider că succesul în activitatea medicală este asigurat atât de pregătirea riguroasă si continuă a specialistului, care trebuie să fie la curent cu informatiile, tehnologia si practica medicală de ultimă oră în domeniu, dar si de relatia medic-pacient. Aceasta trebuie să fie una armonioasă, bazată pe respect reciproc, comunicare si tratare diferentiată impusă de unicitatea fiecărui pacient. Acest lucru necesită o diagnosticare corectă, un tratament individualizat si recomandări pertinente, clare pentru fiecare caz.
Sunt onorată că, lucrând alături de o echipă de elită si sub îndrumarea unui strălucit specialist, pot oferi pacientilor mei servicii de un înalt nivel profesional. Multumirea lor va fi si multumirea mea".


Servicii disponibile

Informatii clinica: Dr Leventer Centre


Dr Leventer Centre a fost înființat ca să răspundă nevoilor persoanelor cu probleme dermatologice, deopotrivă adulți și copii, fiind un adevărat centru de excelență în problemele cutanate. 
Pentru noi, la baza relației medic-pacient se află încrederea, fără de care această relație ar fi pusă sub semnul întrebării. La Dr Leventer Centre pacientul apelează pentru că am dezvoltat servicii de sănătate pentru orice problemă din sfera dermatologiei, fie că ne referim la dermatologie clinică, dermatopatologie, dermato-onclogie sau dermatoestetică.
Specialiștii dermatologi de la Dr Leventer Centre au competențe-cheie, centrate pe nevoile pacientului și pe conceptul de sănătate a pielii, de la prevenție la vindecare. 
 
La Dr Leventer Centre punem accentul pe inovație permanentă în sectorul nostru de activitate, pentru cunoașterea ultimelor proceduri și tendințe în sănătate dermatologică.
 
Am fost primii care au adus în România anumite servicii medicale și ne-am angajat să facem asta și pe viitor. Dr Leventer Centre a fost prima clinică de dermatologie care a avut propriul laborator dedicat exclusiv pielii din țară. Și, pentru că ne bazăm permanent pe colaborarea dintre medici și pe munca strânsă în echipă, am creat o secțiune special destinată Educației Dermatologice, medicilor ambițioși, adică celor care doresc să se perfecționeze constant în domeniu.
Echipa Dr Leventer Centre este curioasă, implicată, dornică de performanță și de cooperare cu resursele științifice și terapeutice actuale, în permanentă căutare de cunoaștere și transfer de expertiză medicală.

Parerile pacientilor despre Dr. Alexandra Zota

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.