Dr. Alexandru Anca

Dr. Alexandru Anca

Conferentiar Universitar, Ginecologie

★★★★★
(0 rating-uri)

1202 vizualizari

Intermedicas , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Alexandru Anca

Dr. Alexandru Anca este Conferentiar Universitar, Ginecologie in cadrul Intermedicas , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1. Conf. Univ. Dr. Alexandru Anca este in prezent Sef de Sectie si Seful Clinicii Obstetrica-Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, Conferentiar Universitar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti – Clinica de Obstetrica-Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti din anul 1999, medic primar obstetrica-ginecologie in cadrul Clinicii de Obstetrica-Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, Coordonatorul Departamentului Stiintific de Medicina Materna si Fetala cu Risc Inalt din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, dar si doctor in stiinte medicale. Ceea ce il recomanda pe Dr. Alexandru Anca este profesionalismul cu care lucreaza si supraspecializarea sa pe diagnostic, fiind un foarte bun diagnostician si investigator in probleme medicale din zona de ginecologie. Un diagnostic corect duce la un tratament corect si eficienta de timp. Din pasiunea pentru domeniul de activitate ales si din dorinta de a transmite cunostintele acumulate de-a lungul celor 34 de ani de experienta, dr. Anca sustine cursuri si lucrari practice studentilor din cadrul universitatii de medicina la care este Conferentiar si cursuri postuniversitare pentru obtinerea de atestate si competente precum colposcopia, laparoscopia, histeroscopia. De asemenea, se afla in comisii de specialitate, comisii pentru ocupare de posturi si comisii pentru doctorat, fiind in trecut Sef de Lucrari al Catedrei de Obstetrica-Ginecologie din cadrul UMF „Carol Davila” din Bucuresti.

Servicii disponibile
Consultatie ginecologica 300 lei (programare)

Informatii clinica: Intermedicas

INTERMEDICAS WORLDWIDE pune la dispozitia pacientilor sai servicii medicale specializate de second opinion, cu acces direct la medici de calibru international din Europa, SUA si Japonia. Serviciile noastre includ diagnosticare si tratament medical, precum si solutii medicale integrate si personalizate. Intermedicas dezvolta constant un portofoliu de specializari medicale de nisa precum chiropractica, nimfoplastia sau aritmologia. 

 Medicii nostri dispun de experienta si pregatirea necesara pentru solutionarea oricarei probleme medicale, indiferent de gravitatea acesteia. Intermedicas dispune de parteneriate cu peste 50 de spitale, centre universitare, dar si institutii medicale private prin intermediul carora pacientii beneficiaza de accesul rapid si neingradit la servicii medicale de top. Misiune Obiectivul Intermedicas este de a le oferi pacientilor solutii complete de investigatii, tratament si logistica la cele mai experimentate institutii de profil din intreaga lume, precum si facilitarea accesului la medici specialisti consacrati, care au expertiza in solutionarea unor cazuri complexe si specifice. 

Misiunea noastra este sa contribuim activ la schimbarea experientei medicale in Romania. Viziune Zi de zi, medicii Intermedicas sunt in cautarea celor mai bune solutii pentru pacientii sai. Gasirea rapida a tratamentelor optime, focalizarea proceselor medicale pe liniile cele mai sigure si adecvate, intelegerea pe deplin a tuturor implicatiilor, dar si cladirea unei punti de comunicare in relatia doctor-pacient sunt doar cateva dintre aspectele distinctive ale clinicii noastre.

Parerile pacientilor despre Dr. Alexandru Anca

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.