Dr. Alexandru Aricescu

Dr. Alexandru Aricescu

Medic Primar, Psihiatrie

★★★★★
(0 rating-uri)

1767 vizualizari

Albion Medical , BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Alexandru Aricescu

Dr. Alexandru Aricescu este Medic Primar, Psihiatrie in cadrul Albion Medical, BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2. Daca este un lucru pe care l-am aflat consultand in Camera de Garda Psihiatrie, si pe care probabil nu l-as fi aflat din alta parte, este ca practic oricine poate ajunge intr-un moment al vietii lui intr-un punct critic. Orice grupa de varsta, orice categorie sociala. Drama cea mare consta in faptul ca, de obicei, acel punct critic este atins dupa ani de suferinta. Ani de neliniste, ani de izolare, ani de pierdere a controlului, pana in momentul in care pacientul ajunge la medic. De cele mai multe ori o face la insistentele celor dragi. Uneori, o perioada mai dificila din viata te poate face sa simti trairile de mai sus intr-o forma incipienta. Atunci te astept pentru a ne cunoaste, pentru a discuta despre ele si pentru a le analiza. Ce putem face: in primul rand, medicatia o vom folosi doar atunci cand este absolut necesara. Vom considera medicatia un ajutor de nadejde pentru a iesi din dificultate. De cele mai multe ori, pe o perioada limitata de timp. Vom beneficia din plin de suportul psihoterapiei in timpul si dupa perioada de tratament, cele mai frumoase rezultate vin atunci cand echipa pacient-medic-psihoterapeut lucreaza eficient. Ce imi doresc pentru pacientii mei? Sa scurtam perioada de suferinta. Sa aflam impreuna drumul catre starea de bine mult dorita, si asta cat mai devreme.

Servicii disponibile
Consultatie psihiatrie 180 lei (programare)

Informatii clinica: Albion Medical

Albion Medical SRL s-a nascut in anul 2015 din dor de tara, directorul fondator, Dr Claudiu Dragos Carmaciu, fiind un apreciat medic psihiatru britanic de origine romana. Veti observa in componenta echipei si alti medici care sunt legati profesional de Anglia, de unde ne-a provenit de fapt si inspiratia pentru numele firmei, Albion fiind o denumire straveche a insulelor britanice. 

Principalele activitati ale firmei noastre se concentreaza pe evaluarea si tratamentul afectiunilor mentale (depresie, anxietate, nevroza obsesiv-compulsiva, boala bipolara, schizofrenie si alte psihoze, tulburari de memorie si demente, tulburari de personalitate, inclusiv borderline, dependenta de alcool si droguri, tulburari din spectrul autismului si ADHD, etc), dar echipei initiale de clinicieni, compusa din medici psihiatri si psihologi/psihoterapeuti, i s-au alaturat si medici din alte specialitati, cum ar fi endocrinologie, medicina interna si boli infectioase. 

In concluzie, o echipa entuziasta si diversa ofera pacientilor nostri evaluari si tratamente de specialitate de inalta calitate, intr-o atmosfera calda si primitoare, intr-un imobil confortabil, situat central la doi pasi de Foisorul de Foc si maximum 20 de minute de plimbare de la Piata Universitatii din Bucuresti.

Parerile pacientilor despre Dr. Alexandru Aricescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.