Dr. Alexandru Bondar

Dr. Alexandru Bondar

Medic Primar, Psihiatrie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

905 vizualizari

Albion Medical , BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Alexandru Bondar

Dr. Alexandru Bondar este Medic Primar, Psihiatrie in cadrul Albion Medical, BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2.
După absolvirea Facultăţii de Medicină din Bucureşti mi-am desfăşurat activitatea în cadrul Spitalului „Alexandru Obregia” unde am terminat rezidenţiatul în anul 2014. 
Între 2017 şi 2019 mi-am continuat activitatea într-o policlinică multidisciplinară din Sectorul 1 (zona Pieţei Chibrit). În plus faţă de experienţa din Franţa am întâlnit şi o patologie psihică a vârstnicului: tulburări depresive si anxioase, demenţe. 
Din octombrie 2019 m-am alăturat echipei de la Albion Medical.
Deşi atras într-o primă etapă de psihoterapie, presiunea muncii din spital m-a făcut să mă orientez spre o abordare psihofarmacologică, adică utilizarea medicamentelor psihotrope în tratarea suferinţelor psihice.
În pratica mea am două principii care mă guvernează. În primul rând orice medicament presupune o evaluare riguroasă a riscurilor şi beneficiilor, pe care le explic pacientului, punând pe primul plan siguranţa acestuia. Un al doilea principiu este ca intervenţia medicamentoasă sa fie minimă: o doză cât mai mică de tratament, un număr redus de medicamente (de preferat monoterapie), iar durata tratamentului să fie cât mai scurtă.
Îmi face plăcere să lucrez cu pacienţii mei, îi ascult, mă pun în locul lor, fiind conştient că şi medicul are ceva de învăţat de la fiecare pacient.
În perioada 2015-2017 am activat ca medic specialist într-un spital de psihiatrie din Franţa. Aici am lucrat atât cu pacienţi internaţi, cât şi cu pacienţi trataţi în ambulatoriu, patologia psihică fiind una variată: depresie, tulburări bipolare, simptomatologie anxioasă, psihoze, tulburări de apetit şi de personalitate, etc. Gravitatea cazurilor întâlnite a fost una severă, presupunând o provocare continuă din partea mea în stabilizarea pacienţilor. 

Servicii disponibile
Consultatie psihiatrie 180 lei (programare)

Informatii clinica: Albion Medical

Albion Medical SRL s-a nascut in anul 2015 din dor de tara, directorul fondator, Dr Claudiu Dragos Carmaciu, fiind un apreciat medic psihiatru britanic de origine romana. Veti observa in componenta echipei si alti medici care sunt legati profesional de Anglia, de unde ne-a provenit de fapt si inspiratia pentru numele firmei, Albion fiind o denumire straveche a insulelor britanice. 

Principalele activitati ale firmei noastre se concentreaza pe evaluarea si tratamentul afectiunilor mentale (depresie, anxietate, nevroza obsesiv-compulsiva, boala bipolara, schizofrenie si alte psihoze, tulburari de memorie si demente, tulburari de personalitate, inclusiv borderline, dependenta de alcool si droguri, tulburari din spectrul autismului si ADHD, etc), dar echipei initiale de clinicieni, compusa din medici psihiatri si psihologi/psihoterapeuti, i s-au alaturat si medici din alte specialitati, cum ar fi endocrinologie, medicina interna si boli infectioase. 

In concluzie, o echipa entuziasta si diversa ofera pacientilor nostri evaluari si tratamente de specialitate de inalta calitate, intr-o atmosfera calda si primitoare, intr-un imobil confortabil, situat central la doi pasi de Foisorul de Foc si maximum 20 de minute de plimbare de la Piata Universitatii din Bucuresti.

Parerile pacientilor despre Dr. Alexandru Bondar

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Ioana Oprea a acordat 5
★★★★★
29.03.2021
Cu siguranță voi reveni

Georgiana Bebeselea a acordat 5
★★★★★
29.01.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.04.2020