Dr. Alexandru Calin Grigorescu

Dr. Alexandru Calin Grigorescu

Medic Primar, Oncologie

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

3678 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol nr 5, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Alexandru Calin Grigorescu

Dr. Alexandru Calin Grigorescu este Medic Primar, Oncologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol nr 5, Sector 1. Medicul Alexandru Calin Grigorescu este Medic Primar, Oncologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Centrul Oncologic SANADOR este cel mai mare centru specializat in diagnosticarea si tratarea cancerului din sistemul medical privat romanesc, din punct de vedere al complexitatii serviciilor medicale.

Centrul vine in sprijinul pacientilor oncologici si a familiilor acestora in efortul lor de a invinge boala. Echipa noastra de specialisti ofera ingrijiri personalizate pentru fiecare pacient, in functie de nevoile acestuia. Fiecare caz medical este analizat amanuntit de catre o Comisie Oncologica Multidisciplinara (Tumor Board), alcatuita din medici cu experienta, din diferite arii medicale de interes. 

Pacientii pot beneficia de servicii atat in regim ambulatoriu, cat si in regim de spitalizare de zi si continua, dar si de proceduri medicale din urmatoarele domenii sau specialitati:
Oncologie medicala (inclusiv chimioterapie);
Radioterapie (radioterapie externa, stereotaxie, brahiterapie);
Medicina nucleara (radioiodoterapie, SPECT-CT, PET-CT);
Chirurgie oncologica (Centrul Oncologic SANADOR este pozitionat langa Spitalul Clinic SANADOR si ofera pacientilor posibilitatea de a beneficia de o gama larga de servicii medicale in mod sigur si eficient).

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti. 

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Alexandru Calin Grigorescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Stanciu Ioni?ă a acordat 5
★★★★★
29.02.2024
Super medic!

Dumitrache Stanescu a acordat 5
★★★★★
26.02.2022
Domnul doctor este de nota 10 (zece). A fost numai o vizita! Din păcate noi, n-am știut ca, atunci când mergi cu “Trimitere de la Medicul de Familie” , programarea trebuie solicitată astfel! Poate introduceți o astfel de întrebare in program.

Dumitrache Stanescu a acordat 5
★★★★★
18.02.2022
De nota 10 ( zece )

Dumitrache Stanescu a acordat 5
★★★★★
17.02.2022
De nota 10 ( zece )