Dr. Alexandru Draghici

Dr. Alexandru Draghici

Medic Primar, Oncologie

★★★★★
5,00 (8 rating-uri)

2336 vizualizari

Centrul Medical Focus , BUCURESTI, B-dul. Ferdinand Nr. 141, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Alexandru Draghici

Dr. Alexandru Draghici este Medic Primar, Oncologie in cadrul Centrul Medical Focus, BUCURESTI, B-dul. Ferdinand Nr. 141, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie oncologie 100 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Focus

Centrul Medical Focus este un prestator de servicii medicale care are o experienta de peste 10 ani in domeniul investigatiilor de laborator si peste 6 ani de servicii medicale de specialitate. Activitatea sa este orientata in patru directii principale: 
• Cabinete medicale de specialitate 
• Spitalizare de zi 
• Bloc operator 
• Laborator clinic. 

Cabinetele medicale de specialitate functioneaza in regim de policlinica, atat in relatie contractuala cu C.N.A.S. cat si in regim privat. Spitalizarea de zi se efectueaza in contract cu C.N.A.S. pentru urmatoarele specialitati: 
• Diabet zaharat si boli de nutritie 
• Oncologie medicala 
• Reumatologie 
• Endocrinologie 
• Boli interne 
• Cardiologie 
• Urologie 

Este, credem noi, foarte important pentru un pacient sa beneficieze intr-o singura zi, de cel putin patru tipuri de servicii: consult clinic, imagistica, precum si investigatii de laborator, consult interdisciplinar (cardiologie, oftalmologie si altele, dupa caz). In plus, compartimentul de oncologie medicala asigura si administrarea de citostatice sub supraveghere clinica si de laborator. Blocul operator dispune de dotari moderne, la nivelul tehnologic actual si este completat de un compartiment ATI. 

Prin statutul sau Centrul Medical Focus poate presta servicii chirurgicale in conditiile prevazute de legislatia in vigoare pentru spitalizarea de zi, ceea ce inseamna ca pacientul poate pleca in siguranta la domiciliu in aceeasi zi in care s-a efectuat interventia. Laboratorul clinic are deja o experienta bogata si este recunoscut in domeniu pentru seriozitatea sa si acuratetea serviciilor prestate.

Parerile pacientilor despre Dr. Alexandru Draghici

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
27.10.2020

Titica Mariana Soare a acordat 5
★★★★★
09.03.2020
Excelenta! Recomand cu toata increderea! Multumesc dlui doctor Draghici

Maria Popescu a acordat 5
★★★★★
03.03.2021
Excelent

Monica Constantin a acordat 5
★★★★★
06.11.2020

Mariana Soare a acordat 5
★★★★★
04.01.2021
Excelent! Multumesc!

Tomita Dorin Dinu a acordat 5
★★★★★
28.06.2019
Dl doctor a fost foarte generos in descrierea situatiei medicale, explicatiile au fost pe intelesul nostru, sfaturile si recomandarile au fost pe masura. Ii multumim si ii acordam grad maxim de apreciere profesionala .

Dumitru Ciocoiu a acordat 5
★★★★★
31.10.2019
Am fost la dl. doctor cu tata pentru consult oncologic, ii multumim inca o data pentru profesionalismul si omenia cu care ne-a intampinat, cu atat mai importante atunci cand vorbim despre o boala precum cancerul. Explicatii concrete si complete, discutii deschise si tata plecat de acolo cu multa incredere ca facem ce trebuie. Multa sanatate!

Vasile Oana a acordat 5
★★★★★
07.10.2019