Dr. Alexandru Florescu

Medic Specialist, Endocrinologie

★★★★★
(0 rating-uri)

312 vizualizari

0 programari

Alma Clinic , Suceava, Str. Vasile Alecsandri, Nr. 8, Bl. 3A, Parter(vezi harta)
Despre Dr. Alexandru Florescu
Medicul Dr. Alexandru Florescu este Medic Specialist, Endocrinologie in cadrul Alma Clinic, Suceava, Str. Vasile Alecsandri, Nr. 8, Bl. 3A, Parter. Medicul Alexandru Florescu este Medic Specialist, Endocrinologie in cadrul Alma Clinic

Servicii disponibile
Consultatie dieta 120 lei (programare)
Consultatie endocrinologica 120 lei (programare)
Control(max 30 zile dupa consult) 120 lei (programare)

Informatii clinica
Alma Clinic reprezintă o alternativă privată la piața serviciilor medicale din Suceava, cu o abordare diferită, modernă și mult superioară, ce intenționează să ofere și pacienților din această zonă posibilitatea de a accesa servicii medicale de cea mai înaltă calitate, într-un mediu adecvat și la standarde occidentale. 

Alma Clinic a luat ființă ca o organizație în care lait-motivul activității zilnice îl reprezintă grija pentru sănătatea oamenilor, bazându-ne pe o echipă managerială și medicală dedicată trup și suflet acestei idei. Iar celor care încă nu au avut ocazia să ne cunoască, le răspundem cu mândrie la întrebările referitoare la ce este Alma Clinic: ”sănătate, trup și suflet”! 

Clinica oferă servicii de sănătate în regim ambulatoriu, acoperind în prezent peste 25 de specialități medicale. Pentru fiecare dintre aceste discipline colaborăm cu cel puțin câte un medic specialist. Fiecare medic specialist care activează la Alma Clinic este recunoscut în mediul medical ca făcând parte din elita medicilor, atât în Suceava, cât mai ales în Iași. Acest lucru spune foarte multe despre preocuparea noastră continuă de a oferi pacienților un act medical de cea mai bună calitate.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.