Dr. Alexandru Nastas

Medic Specialist, Urologie

★★★★★
(0 rating-uri)

490 vizualizari

10 programari

Centrul Medical CITOBIOMED , BUCURESTI, B-dul. Basarabia, Nr.98, bloc E1, parter, Sector 2(vezi harta)
Despre Dr. Alexandru Nastas
Medicul Dr. Alexandru Nastas este Medic Specialist, Urologie in cadrul Centrul Medical CITOBIOMED, BUCURESTI, B-dul. Basarabia, Nr.98, bloc E1, parter, Sector 2. Medicul Alexandru Nastas este Medic Specialist, Urologie in cadrul Centrul Medical CITOBIOMED

Servicii disponibile
Consultatie 100 lei (programare)

Informatii clinica
CITOBIOMED este un centru medical specializat în diagnosticul și tratamentul inflamațiilor urogenitale cauzate preponderent de BTS(Boli cu Transmitere Sexuală). Noi ne propunem soluționarea acestor probleme la bărbați și femei, prevenind pe viitor diverse complicații, cum ar fi spre exemplu, inflamațiile recidivante sau infertilitatea în cuplu. 

Pentru aceasta noi utilizăm un diagnostic inovator citomorfologic și tehnica PCR real-time, care este una din ultimile inovații în diagnosticul contemporan al infecțiilor urogenitale. Această tehnică se folosește deja în unele țări dezvoltate și s-a dovedit a fi cea mai exactă din toată paleta de diagnostic existentă la momentul actual.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.