Dr. Alexandru Nastas

Dr. Alexandru Nastas

Medic Specialist, Urologie

★★★★★
5.00(1 rating)

11510 vizualizari

Centrul Medical CITOBIOMED , BUCURESTI, B-dul. Basarabia, Nr.98, bloc E1, parter, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Alexandru Nastas

Dr. Alexandru Nastas este Medic Specialist, Urologie in cadrul Centrul Medical CITOBIOMED, BUCURESTI, B-dul. Basarabia, Nr.98, bloc E1, parter, Sector 2.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Centrul Medical CITOBIOMED


CITOBIOMED este un centru medical specializat în diagnosticul și tratamentul inflamațiilor urogenitale cauzate preponderent de BTS(Boli cu Transmitere Sexuală). Noi ne propunem soluționarea acestor probleme la bărbați și femei, prevenind pe viitor diverse complicații, cum ar fi spre exemplu, inflamațiile recidivante sau infertilitatea în cuplu. 

Pentru aceasta noi utilizăm un diagnostic inovator citomorfologic și tehnica PCR real-time, care este una din ultimile inovații în diagnosticul contemporan al infecțiilor urogenitale. Această tehnică se folosește deja în unele țări dezvoltate și s-a dovedit a fi cea mai exactă din toată paleta de diagnostic existentă la momentul actual.

Parerile pacientilor despre Dr. Alexandru Nastas

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Adrian Sorescu a acordat 5
★★★★★
17.09.2019
Chiar sunteti prosti ?